тіні Kiko Smart Colour Eyeshadow: ніжний молочний відтінок — любов з першого погляду!
Привіт, дівчата! Хочу поділитися своїм новим відкриттям — тінями Kiko Smart Colour Eyeshadow у ніжному молочному відтінку. Вони буквально стали моїм улюбленим продуктом для щоденного макіяжу, і я просто не можу про них мовчати!
Почну з того, що це однушка, і її дуууже зручно брати із собою! Компактна, легенька, легко влізає в будь-яку косметичку, та навіть у невелику сумочку — справжній мастхев для будь-якої дівчини, яка хоче бути у всеозброєнні.
Що стосується самого продукту
Вага цієї крихітки — 1,8 г, але, як на мене, цього більш ніж достатньо, щоб користуватися активно. Колір у цих тіней просто неймовірний: ніжний молочний відтінок, який можна носити як самостійно, так і комбінувати з іншими кольорами.
Текстура — мрія! Вони дрібнодисперсні, легкі та дуже приємні на дотик, справжня пудрова ніжність. Наносиш — і відчуваєш себе богинею!
Я використовую їх не тільки як тіні для повік, а й як хайлайтер! Лягають дуже акуратно, додають того самого легкого сяйва, яке підкреслює природну красу, і взагалі робить обличчя свіжим. Погляд виходить таким м'яким, ненав'язливо підкресленим, ідеально для кожного дня.
Переваги, які мене підкорили:
- Стійкість: Тіні чудово тримаються цілий день, не осипаються і не зникають з повік навіть до вечора. Це любов!
- Легкість: Не відчуваються на повіках зовсім, наче їх і немає, але вигляд — просто вау.
- Універсальність: Використовую і як тіні, і як хайлайтер — справжня знахідка для економії місця в косметичці.
Якщо шукаєте щось стильне, зручне та ніжне — дуже раджу Kiko Smart Colour Eyeshadow! З ним навіть простий щоденний макіяж стає особливим, і я впевнена, що він сподобається кожній з вас. 10 із 10, абсолютно рекомендую!
Коментарі (0)