Моя перша листопадова покупка — подарунок для мами!
Тестуватимемо Корейські засоби від Kundal
🌸 Вирішила порадувати її корейськими засобами для волосся від бренду Kundal. Це шампунь та кондиціонер із серії Honey & Macadamia, і хоча я вперше купую щось від цього бренду, багато позитивних відгуків про них підштовхнули до вибору.
Купувала засоби в офлайн-магазині, де кожна баночка обійшлася в 595 грн. І от щойно побачила, що на улюбленому Makeup вони дешевші – як сподобаються їй засоби, наступного разу замовлю тільки тут.
До речі, я багато перенюхала їхніх шампуней і кондиціонерів, і хочу сказати, що серед них є аромати дитячої присипки або дитячих ніжних кремчиків) Воно для когось може й дивно, але мені пахне прикольно. Знизу тегну в товарах ті засоби)
Шампунь "Білий мускус" (Kundal Honey & Macadamia Shampoo White Musk)
Сподобалась стильна та зручна баночка з дозатором. Шампунь має прозору, трохи густішу консистенцію, що дуже зручно – не розливається, як вода. Запах ніжний і трохи нагадує парфум із нотками мускусу, що мені дуже подобається. Мама теж оцінила, сказавши, що аромат приємний, але ненав'язливий. Результати ще тестуватимемо разом, коли я наступного разу приїду до мамульки – буде нагода доповнити відгук згодом.
Кондиціонер "Чорниця" (Kundal Honey & Macadamia Conditioner BlackBerry Bay)
Кондиціонер у схожій зручній баночці, також 500 мл. Аромат – окрема історія! Він нагадує пудрову чорницю з легкими ягідними нотками, ненав`язливий, будемо бачити чи довго тримається на волоссі. Мама вже зацінила аромати, але ми разом далі тестуватимемо, як впливає на стан волосся.
За даними виробника: косметика натуральна, підходить для всіх типів волосся та обіцяє блиск, зволоження і пом'якшення. Сподіваюсь, що вартість себе виправдає, бо якби сказав мій чоловік – коштує ніфіга недешево 😂.
Якщо хтось має досвід використання продукції Kundal, буду рада вашим враженням у коментарях. Дуже цікаво дізнатися, чи є постійні шанувальники цієї марки, і чи справді натуральність засобів відповідає якості!
Коментарі (0)