Набір автозасмаги від Dove
ваші рятівники під час холодного періоду ✨
Привіт, дівчат 💜
Нарешті з'явився час розказати про цей неймовірний набір, який у мене з'явився в якості подарунка від MakeUp за одне з найкращих відео місяця і впершу чергу дуже хочу подякувати команді MakeUp за приділену увагу до моєї роботи 🫂 давно полюбився формат відеооглядів серед дівчат (та й сама дуже давно люблю це діло) і як круто, що оцінили саме цей напрям :)
та й для мене цей подарунок дуже актуальний - я страшенно бліда і за все літо набираю зовсім трохи засмаги, а з цим набором нарешті моя шкіра буде виглядати живішою в будь яку пору року 😍
а тепер до найцікавішого 👇🏻
Мус-автозасмага для тіла
Цікавий формат засобу, який має текстуру, схожу на хмаринку і дозволяє більш рівномірно нанести його на шкіру. Сподобався аромат і те, яка шкіра була зволожена після нього! Надає шкірі від легкого до середнього рівня засмаги.
Особливості Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse:
- забезпечує зволоження до 48 годин для досягнення шовковистої та м'якої на дотик шкіри;
- нежирна, легка в нанесенні консистенція мусу створена спеціально для засмаги без розводів;
- автозасмага для легкої та середньої засмаги - легка формула з глибоким зволоженням;
- вирізняється свіжим ароматом стиглих фруктів;
- автозасмага для ніг, рук і тіла, яка посилюється з кожним днем.
- унікальна, легка формула мусу швидко висихає і залишає на вашій шкірі сяйво поцілунку сонця, не залишаючи слідів на одязі.
Спосіб застосування:
Просто нанесіть легкий мус для тіла на чисту, суху шкіру, а для кращого ефекту можете навіть відлущити шкіру перед застосуванням. Наносьте засіб день за днем, доки не досягнете бажаної засмаги, а потім продовжуйте наносити його з певним інтервалом, щоб зберегти природний відтінок. Завжди мийте руки після використання, а також наносьте окремий сонцезахисний засіб, якщо ви перебуваєте на сонці.
Лосьйон-автозасмага для тіла від світлого до середнього / від середнього до темного
Звичний нам усім формат лосьйону, який у використанні схожий до нанесення зволожуючого крему. Але! Такої текстури в мене ще не було: неймовірно ніжна, таюча, схожа на вершкове масло 🤤 головне не підсісти і не використовувати його регулярно! Аромат схожий на класичний аромат шампунів цього виробника.
Зручна розширена лінійка, де представлено декілька варіантів відтінків - від світлого до середнього і від середнього до темного, дозволяючи досягти того ідеального, бажанного відтінку.
Особливості Dove Body Love Summer Revived Light To Medium Skin Body Lotion:
- вирізняється делікатним фруктовим ароматом;
- рівномірно розподіляється по шкірі без смуг і плям;
- завдяки бронзувальним інгредієнтам створює гарне золотаве покриття;
- включає екстракт алое вера та гліцерин, які підтримують оптимальний гідробаланс епідермісу;
- надає шкірному покриву сяйва і здорового блиску;
- вирівнює його текстуру;
- рівномірно змивається;
- не залишає слідів на одязі.
Особливості Dove Body Love Summer Revived Medium To Dark:
- має приємний і свіжий фруктовий аромат;
- оксамитово-ніжна консистенція легко наноситься і розподіляється;
- не залишає відчуття липкості, жирної плівки на епідермісі;
- робить шкірний покрив м'яким і гладким на дотик;
- гліцерин запобігає пересиханню шкіри та зберігає її природну вологу;
- екстракт алое вера заспокоює, зволожує і пом'якшує епідерміс;
- підходить для всіх типів шкіри включно з чутливою;
- має веганський склад та створений без тестування на тваринах.
Спосіб застосування:
Легкими масажними рухами рівномірно нанесіть лосьйон на чисту та суху шкіру до повного поглинання. Лосьйон може забарвлювати одяг, тому дайте йому ввібратись перш ніж одягатись. Після використання вимийте руки.
Крем-лосьйон автозасмага для обличчя та тіла від світлого до середнього / від середнього до світлого
Мій фаворит! Зручний формат та чудова ідея: мені ніколи не подобалось, що автозасмагу треба наносити одну на все тіло, хоча шкіра обличчя більш ніжна і має трохи відрізнятись відтінком.
Має таку саму ніжно-вершкову конси стенцію і різні відтінки для будь якого кольору шкіри.
Дарує зволоження на 72 години.
Спосіб застосування:
Легкими масажними рухами рівномірно нанесіть лосьйон на чисту та суху шкіру до повного поглинання. Лосьйон може забарвлювати одяг, тому дайте йому ввібратись перш ніж одягатись. Після використання вимийте руки.
В результаті....
можу виділити, що це чудова і універсальна лінійка, доступна кожному і кожній та легка у використанні. Якщо у вас теж дуже світла шкіра - зберігайте 😉
А також очікуйте повний тест з до та після 🔥
Обіймаю 💜
Коментарі (0)