Olha🍒

Набір автозасмаги від Dove

Привіт, дівчат 💜

Нарешті з'явився час розказати про цей неймовірний набір, який у мене з'явився в якості подарунка від MakeUp за одне з найкращих відео місяця і впершу чергу дуже хочу подякувати команді MakeUp за приділену увагу до моєї роботи 🫂 давно полюбився формат відеооглядів серед дівчат (та й сама дуже давно люблю це діло) і як круто, що оцінили саме цей напрям :)

та й для мене цей подарунок дуже актуальний - я страшенно бліда і за все літо набираю зовсім трохи засмаги, а з цим набором нарешті моя шкіра буде виглядати живішою в будь яку пору року 😍

а тепер до найцікавішого 👇🏻

Цікавий формат засобу, який має текстуру, схожу на хмаринку і дозволяє більш рівномірно нанести його на шкіру. Сподобався аромат і те, яка шкіра була зволожена після нього! Надає шкірі від легкого до середнього рівня засмаги.

Особливості Dove DermaSpa Summer Revived Body Mousse:

- забезпечує зволоження до 48 годин для досягнення шовковистої та м'якої на дотик шкіри;
- нежирна, легка в нанесенні консистенція мусу створена спеціально для засмаги без розводів;
- автозасмага для легкої та середньої засмаги - легка формула з глибоким зволоженням;
- вирізняється свіжим ароматом стиглих фруктів;
- автозасмага для ніг, рук і тіла, яка посилюється з кожним днем. 
- унікальна, легка формула мусу швидко висихає і залишає на вашій шкірі сяйво поцілунку сонця, не залишаючи слідів на одязі.

Спосіб застосування:

Просто нанесіть легкий мус для тіла на чисту, суху шкіру, а для кращого ефекту можете навіть відлущити шкіру перед застосуванням. Наносьте засіб день за днем, доки не досягнете бажаної засмаги, а потім продовжуйте наносити його з певним інтервалом, щоб зберегти природний відтінок. Завжди мийте руки після використання, а також наносьте окремий сонцезахисний засіб, якщо ви перебуваєте на сонці.

Звичний нам усім формат лосьйону, який у використанні схожий до нанесення зволожуючого крему. Але! Такої текстури в мене ще не було: неймовірно ніжна, таюча, схожа на вершкове масло 🤤 головне не підсісти і не використовувати його регулярно! Аромат схожий на класичний аромат шампунів цього виробника.

Зручна розширена лінійка, де представлено декілька варіантів відтінків - від світлого до середнього і від середнього до темного, дозволяючи досягти того ідеального, бажанного відтінку.

Особливості Dove Body Love Summer Revived Light To Medium Skin Body Lotion:

- вирізняється делікатним фруктовим ароматом;
- рівномірно розподіляється по шкірі без смуг і плям;
- завдяки бронзувальним інгредієнтам створює гарне золотаве покриття;
- включає екстракт алое вера та гліцерин, які підтримують оптимальний гідробаланс епідермісу;
- надає шкірному покриву сяйва і здорового блиску;
- вирівнює його текстуру;
- рівномірно змивається;
- не залишає слідів на одязі.

Особливості Dove Body Love Summer Revived Medium To Dark:

- має приємний і свіжий фруктовий аромат;
- оксамитово-ніжна консистенція легко наноситься і розподіляється;
- не залишає відчуття липкості, жирної плівки на епідермісі;
- робить шкірний покрив м'яким і гладким на дотик;
- гліцерин запобігає пересиханню шкіри та зберігає її природну вологу;
- екстракт алое вера заспокоює, зволожує і пом'якшує епідерміс;
- підходить для всіх типів шкіри включно з чутливою;
- має веганський склад та створений без тестування на тваринах.

Спосіб застосування:

Легкими масажними рухами рівномірно нанесіть лосьйон на чисту та суху шкіру до повного поглинання. Лосьйон може забарвлювати одяг, тому дайте йому ввібратись перш ніж одягатись. Після використання вимийте руки.

Мій фаворит! Зручний формат та чудова ідея: мені ніколи не подобалось, що автозасмагу треба наносити одну на все тіло, хоча шкіра обличчя більш ніжна і має трохи відрізнятись відтінком.

Має таку саму ніжно-вершкову консистенцію і різні відтінки для будь якого кольору шкіри.

Дарує зволоження на 72 години.

Спосіб застосування:

Легкими масажними рухами рівномірно нанесіть лосьйон на чисту та суху шкіру до повного поглинання. Лосьйон може забарвлювати одяг, тому дайте йому ввібратись перш ніж одягатись. Після використання вимийте руки.

можу виділити, що це чудова і універсальна лінійка, доступна кожному і кожній та легка у використанні. Якщо у вас теж дуже світла шкіра - зберігайте 😉

А також очікуйте повний тест з до та після 🔥

Обіймаю 💜