Mary Ost

LUNNITSA | Магнієва сіль для ванни Epsom Salt

Серед метушні повсякденного життя, де стрес і втома стали невід’ємною частиною нашого існування, знайти час для відпочинку і релаксації — це завдання не просте. Сьогодні я хочу розповісти про магнієву сіль для ванни Epsom Salt від бренду Lunnitsa, яка дарує не лише розслаблення, а й відновлення сил після важкого дня.

Об'єм: 400 г.

Бренд: Lunnitsa

Вік: 18+

Призначення: відновлення, заспокоєння, лікування, очищення, пом'якшення

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: натуральна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

СКЛАД:

MAGNESIUM SULFATE, який є природним мінералом. Він має безліч корисних властивостей, зокрема:

Розслаблення м’язів: допомагає зняти біль після фізичних навантажень.

Детоксикація: сприяє виведенню токсинів з організму

Зволоження шкіри: підходить для сухої і чутливої шкіри, надаючи їй м’якості.

Сіль упакована в стильний та практичний пакет з ZIP-застібкою, що дозволяє зберігати свіжість продукту. Дизайн упаковки дуже привабливий, підкреслює натуральність і чистоту продукту. Упаковка має зручний об’єм, достатній для кількох релаксуючих процедур.

Доречі, для зручності сіль випускається ще у більшому обʼємі (1000 г).

Магнієва сіль має дрібнокристалічну структуру, виглядає дуже естетично. Легко розчиняється у воді.

На дотик сіль приємна і не залишає відчуття тяжкості.

Мені для використання достатньо додати приблизно 200 грамів солі у теплу ванну. Я зазвичай насолоджуюся такою заспокоюючою процедурою після важкого дня.

У інструкції по застосуванню рекомендується приймати теплу магнієву ванну щодня або через день курсом 10-15 процедур. Приймати ванну необхідно протягом 10-20 хвилин, щоб дати солі проявити всі свої корисні властивості.

Також за час купання потрібно випивати 2-3 чашки зеленого чи травʼяного чаю.

Приймати магнієву ванну бажано перед сном.

Ще сіль можна використовувати локально для зняття запалення після укусів комах чи для швидшого загоєння ран.

А також можна робити ванночки для рук та ніг і навіть використовувати для волосся.

Для дитячих ванн цей засіб теж ідеально підходить (для діток від 3 місяців).

Після кількох використань магнієвої солі Epsom Salt від Lunnitsa, я можу впевнено стверджувати, що це — справжня знахідка для душі та тіла. Ванна стала не тільки можливістю розслабитися, але й способом поліпшити свій стан. М’язова напруга дійсно зникає, а шкіра після ванни стає м’якою та зволоженою.

Засіб дуже легкий та комфортний у використанні, не «щипає» та не викликає ніяких інших неприємних моментів.

Цей продукт викликав у мене дуже позитивні емоції і приніс справжнє задоволення. Я усім рекомендую магнієву сіль Epsom Salt від Lunnitsa. Вона дійсно варта того, щоб стати частиною вашого ритуалу догляду за собою.