Dr. Althea Pro Lab 85% Natural Radiance Essence vs Beauty of Josoen part 1
Есенція для сіяння шкіри з екстрактом австралійської сливи
Почну з того, що до цієї сироватки, я жодного разу не бачила такого екстракту в назві або складі. Чому бренд обрав саме його? Тому що в екстракті сливи, дуже багато вітаміну С, і саме тому, сироватка призначена для сіяння та блиску. Як ми знаємо, вітамін С не тільки освітлює, також мʼяко відлущює, що призводить до швидкої регенерації шкіри та вирівнює тон. Також в складі є пробіотики, що відновлюють та заспокоюють. Ніацинамід, гоуиатіон та сквала, що також освітлюють та мають протизапальну та зволожуючю дії.
Саме до цього, у мене була схожа за запитом сироватка від Beauty of Josoen з ніацинамідом. Тож, як раз захотілось порівняти.
Якщо починати з зовнішнього вигляду, то естетика Dr.Althea, мені подобається куди більше. Мінімальстичні, скляні баночку, з нахилом у космицефтику. У Beauty of Josoen, пластикові.
За консистенцією Dr.Althea більш рідка, без кольору чи запаху. Гарно розподіляється та вбирається повністю.
Beauty of Josoen, більш густа, гелеподібна, трохи липкувата. Має трохи жовтий колір. Запаху немає. На обличчі не помітно. Вбирається також добре.
За ефектом, відразу можу сказати, що застійні пігментні плями, вони обидві не освітлять. Там треба буде щось сильніше та агресивніше.
Вони обидві базові, гарно зволожують та надають сіяння.
Особисто мені саме через консистенцію більше подобається Dr.Althea, вона не залишає жодної липкості.
Коментарі (0)