Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана
Shelly Toning Foot Balm
Так як справа йде до зими - вирішила спробувати жовтий кремчик від Shelly, так я у відгуках дівчата писали, що він більш навіть більш живильний ніж зелений.
Бальзам класично оформлений в пластикову приємну тактильну тубу обʼємом 100 мл з кришкою фліп-топ жовтого кольору з додатковим плівковим захистом. На тубі нанесена вся необхідна інформація для споживача.
Склад
Тут ну дуже багато корисностей:
🌰екстракт кінського каштана зменшує втому, покращує мікроциркуляцію крові та підтримує здоров'я судин.
🌱екстракт гамамелісу має протизапальні та антибактеріальні властивості, завдяки чому прекрасно заспокоює і тонізує.
🥜Олія макадамії пом'якшує і регенерує, а лемонграс покращує колір і текстуру епідермісу.
🍃екстракт ламінарії, який насичує корисними мікроелементами і вітамінами, виводячи при цьому токсини.
Ніжно-жовтий крем дуже приємної консистенції, яка зовсім не жирна і швидко вбирається, справді дає гарне зволоження. При постійному використанні зовсім зникає проблема сухих пʼяток, коли наношу перед сном - то на ранок шкіра не суха і оксамитова, але при тому не слизька, шкіра гладенькою та мʼякою. Він чудово справляється з усіма задачами, але поки що зелений мій топ.
Саме регенурючий бальзам мені підійшов ідеально - писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/53162/ . Поки я його відклала до літа і мене цілком задовольняє результат від жовтого - вже мабуть половину тюбика вимастила.
Як бачите, я справді люблю цей бальзамчик, бо він навіть "живе" у мене на подушці над головою 💛
Наступним хочу спробувати рожевий і тоді вже точно знатиму хто мій фаворит з цієї яскравої трійки!
Коментарі (0)