Hillary Niacinamide Multi Eye Patches
Мультифункціональні патчі з ніацинамідом 💙
Постійний недосип та стрес в першу чергу видають наші очі
І щоб зранку виглядати бодрячком, своє знайомство з брендом HILLARY
Я почала саме з патчів з ніацинамідом
Чому обрала серед усіх вибір пав саме на них?
Бо окрім того, щоб патчі знімали набряк я звичайно хочу, щоб вони працювали зі зморшками)
.
Патчі мають стильове пакування
Матова коробочка з захисною мембраною
Подобається, що виробник потурбувався і поклав ложечку, якою зручно брати патч
.
Самі патчі величенькі за розміром та дуже зручні
Тоненькі та приємні на дотик
Колір синенький, з блискітками 💙
Мають багато есенциії
.
То чому обрала саме їх?
Активні компоненти та їх дія:
💙Гліцерин – зволожувач, який допомагає утримувати вологу в шкірі, зберігаючи її м’якість та пружність.
💙Ніацинамід – форма вітаміну B3, яка освітлює шкіру, зменшує пігментацію та покращує тон, допомагає зменшити темні кола під очима.
💙Порошок Chondrus Crispus (ірландський мох) – багатий на природні полісахариди, які зволожують, захищають від зневоднення та мають антиоксидантну дію.
💙Порошок Spirulina Platensis (спіруліна) – джерело антиоксидантів і поживних речовин, стимулює оновлення клітин, надає пружності та бореться з ознаками старіння.
💙Трегалоза – потужний зволожуючий компонент, який запобігає зневодненню шкіри та захищає її від зовнішніх впливів.
💙Сечовина – природний зволожуючий агент, який пом’якшує шкіру, розгладжує її та підтримує еластичність.
💙Серин – амінокислота, яка допомагає утримувати вологу та підтримує здоров’я шкірного бар’єру.
💙Гіалуронат натрію – похідна гіалуронової кислоти, забезпечує інтенсивне зволоження, заповнює дрібні зморшки та зберігає шкіру гладенькою.
💙Кофеїн – сприяє зменшенню набряків та темних кіл, покращує мікроциркуляцію, робить шкіру більш свіжою та підтягнутою.
💙Альгін – натуральний компонент з водоростей, зволожує та має заспокійливу дію на шкіру.
💙Пулулан – полісахарид рослинного походження, створює захисну плівку, забезпечує гладкість і підтримку пружності.
Такі інгредієнти навіть не кожен крем має!
.
З таким складом гріх використовувати лише під очі)
Тому показую способи, якими можно користуватись:
1)Під очі вузькою стороною до внутрішнього куточка - прибираємо мішки та припухлості
2)Під очі широкою стороною до внутрішнього куточка - прибираємо синці
3)Єдиноріг - прибираємо зморшки міжбрів'я 🦄
4)На лоб горизонтально - прибираємо зморшки на лоб
5) На носогубні складки - скорочуємо глибину мімічних зморшок
6)На зовнішній кутик очей - скорочуємо глибину гусячих лапок
.
Звичайно експеримент)
Як перевірить патчі на якість?
Заливаємо їх окропом і даємо постояти 5-10 хвилин, розмішуємо
Якщо у воді залишились колір або сяючі часточки, то це "чисті" патчі без всіляких зайвих добавок
.
Ну і ефект
Патчі після холодильника наношу на 10-15 хвилин
Цього часу достатньо, що зняти набряк
Мають накопичувальний ефект від використання
Ідеально підходять для зволоження, покращення тонусу шкіри навколо очей та зменшення слідів втоми
То ж тепер я поклала око на ще одну баночку)
Дівчата чи користуєтесь патчами? Які улюблені?
Коментарі (0)