Убтан для глибокого зволоження
Продовження відгуку до подарункового набору від Hillary
Більше всього мене в цьому наборі зацікавив іменно цей засіб . УБТАН .
Чесно - вперше навіть чула про такий засіб , а про те що пробувала то вже мовчу .
Крім назви мене здивував сам засіб , в баночці обʼємом 150 г , знаходився порошок ( коричного - цегляного кольору ) . Аромат теж був дуже цікавий , не відчувалась ніжного і приємного аромату , а більш глиняний .
При змішуванні з водою колір набрав більше шоколадного відтінку , не вистачало тільки запаху шоколаду і я би вважала що в мене шоколадне обгортання 🤣.
Отже для чого потрібний убтан ?!
Убтан засіб для очищення та догляду за шкірою, який виготовляється з суміші натуральних інгредієнтів іменно цей на основі бамбукового порошка, червоної глини та рисової пудри.
І має чудо властивості
- Очищення шкіри: Убтан ефективно видаляє забруднення, жир і омертвілі клітини з поверхні шкіри.
- Освіжає та надає сяйво шкіри
- Зволожує та живить
- Зменшує видимість пігментних плям
- Відновлює природний рН-баланс шкіри
А також якщо взяти склад з чого він зроблений то можна для себе знайти те що потрібно .
Бамбук:
-наповнює шкіру вологою, підтримує її оптимально зволоженою протягом тривалого часу;
-заспокоює, знімає запалення;
тонізує шкіру;
Червона глина:
-заспокоює чутливу шкіру;
-знімає почервоніння, прибирає лущення та свербіж;
-покращує кровообіг;
-насичує шкіру киснем;
-сприяє поліпшенню еластичності шкіри.
Рисова пудра:
-сприяє регенерації шкіри;
-має зволожувальну, протизапальну, пом'якшувальну дію;
прекрасно відшліфовує відмерлі клітини шкіри, робить шкіру гладкою і рівною;
-поліпшує колір шкіри;
запобігає появі зморшок.
Після такого опису збираюсь використовувати постійно , розумію якраз цей засіб мені потрібний . Маю постійні червоні щічки і запалену шкіру . Тепер цей засіб буде моїм помічником .
Мій загальний відгук . Гарно накладається на шкіру , як теплий шоколад , не шипить і не відчувається дискомфорт . Після змивання не залишив ні сухості ні важкості ні неприємних відчуттів .
Коментарі (0)