getejra

Крем для рук

Крем для рук
Крем для рук

Вирішила не робити окрему розпаковку на маленький кремчик - буде одразу в дописі 🌸 вчора вранці кур`єр доставив мені посилочку з моїм довгоочікуваним кремчиком від Dott. Мене спокусив тут дизайн і вже лише потім я читала, що ж в ньому корисного. А корисного вистачає: пептиди застосовуються для поліпшення стану шкіри, зменшення зморщок, підвищення пружності дерми та боротьби з пігментацією. Крем для рук з пептидами активно бореться із сухістю та захищає шкіру рук від розтріскування, підвищує її пружність та прискорює процеси регенерації, уповільнюючи ознаки раннього старіння.

Крем для рук

Передбачення з замовлення вийшло дуже в тему 🤣

Крем випускається у металевій тубі об'ємом 30мл та має захисну картонну коробочку з інформаційною наліпкою, на якій вказана вся необхідна інформація. Також в коробочці є сріблястий конус, яким буде зручно пробивати захисну металеву мембрану крема. В характеристиках цього засобу вказано, що цей крем -мас-маркет, хоча для себе я б його визначила як нішу.

Вишукана композиція гармонійно поєднує фруктові, квіткові, деревні та пряні ноти, цей аромат солодкуватий і чуттєвий.

Верхні ноти: Піон, Гранат, Слива, Малина
Ноти серця: Гвоздика, Рожевий Перець, Жасмин, Конвалія, Дерево Гуаяк
Ноти бази: Кедр з Вірджинії, Пачулі, Мускус, Амбра і Пряність

Склад: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, PEG-100 Stearate,Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Carbomer, Triethanolamine, Hexapeptide-9, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Parfum , CI 17200.

Текстура - дуууже приємна, щільна, але надзвичайно легко розподіляється по шкірі та живить її, ручки одразу виглядають та відчуваються доглянуто! і ще важливий момент для мене: крем не жирнить та не відчувається плівкою при митті рук!

Я не ризикнула почати знайомство з кремчиками цього бренду з чорного, подумала, що мені буде занадто солодко, але тепер розумію, що дарма переживала -він легкий та шлейфовий.