lina

Воскові Смужки від Veet vs Lady Caramel

Воскові Смужки від Veet vs Lady Caramel

Відразу хочу сказати, що дієвість цих смужок може відрізнятися із-за різноманітних причин. Одна з яких може бути навіть невдала партія продукту (таке траплялось зі мною, коли я купувала смужки і користувалася ними постійно, але одна з коробок несподівано підвела і не була настільки дієвою як всі до і після неї).

Склад:

Смужки :

Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-butylhydroxydrocinnamate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 77891, CI 77007

Серветки:

Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Limonene

Виробник:

Франція

Кількість:

20 воскових смужок і 4 серветочки

Дієвість:

Ефективно видаляє довге і товсте волосся над губою, також висмикує і коротенькі, але не з першого разу.

Подразнення :

Подразнення у мене були тільки після найперших використань. На мою вдачу, в мене шкіра не надто чутлива, так що мені навіть і не потрібно наносити щось заспокійливе після цієї процедури.

Склад:

Смужки:

Triethylene Glycol Rosinate, Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Paraffinum Liquidum, Tocopherol, Polyethylene, Parfum, Linalool, CI 45410, CI 75130

Серветки:

Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycine Soja Oil, Parfum

Виробник:

Україна

Кількість:

12 воскових смужок і дві великі серветки, які я розрізаю і потрошки використовую

Дієвість:

Швидко видаляє більшість волосся над верхньою губою, довге і деякі, які дуже короткі.

Подразнення:

Жодних. Хоча, знову ж таки, це може бути не так, якщо ви маєте дуже чутливу шкіру.

Воскові смужки Veet були моїми найпершими і довго найулюбленішими у боротьбі з волоссям на обличчі. Я дуже полюбила запах, пакування і ефективність, що навіть і не хотіла спробувати щось інше.

Але їх ціна виявилася не дуже бюджетною для мене і мені довелось шукати інші альтернативні і дешевші варіанти.

Так після багатьох розчарувань і пошуків я натрапила на смужки від Lady Caramel (я дуже люблю цю назву, звучить ну дуже чарівно). І вони мені сподобались. Ефективність і спосіб використання такий самий як і у випадку з Veet.

І незважаючи на те, що я досі полюбляю використовувати ці два бренди, я можу сказати, що вони працюють для мене повністю однаково, однаково гарно 😁

05 листопада, 2024
lina
05 листопада, 2024