Твердий д езодорант Old Spice Tiger Claw Deodorant заінтригував....
Знову новинка в моєму арсеналі ....)
Всім привіт.
Хочу поділитись з вами моєю новинкою.
Я завжди вважала що бренд Old Spice це сурово чоловіча доглядова косметика, але як виявляється в них є чимало продукції унісекс, що і мене порадувало (Є можливість затестити). Саме для цього я вирішила обрати Old Spice Tiger Claw Deodorant.
Упаковка класична для всієї продукції Old Spice пластикова, червоного кольору, самий стік є блакитний який легко прокручується для більш комфортного використання, і що не менш важливе аромат цитрусових, саме це стало для мене новинкою...
Використовую його як і всі дезодоранти вранці після душу, відверто кажучи користуюсь ним не завжди, комбіную його з Rexona "Sexy bouquet" Я лишала відгук, кому цікаво лишаю посилання https://club.makeup.com.ua/post/53349/ .
Склад : начитавшись відгуків позитивні чи негативні зрозуміла що правильно роблю що комбіную його, адже в складі є Dipropylene Glycol який може викликати подразнення та свербіж. Користуюсь ним близько тижня, все норм, ніяких скарг, та й взагалі використання таким методом, вважаю економно для кожного засобу....
А як ви вважаєте??? Мені цікава ваша думка...
Коментарі (0)