NikVik

Подарунковий набір від Tink

Не можу натішитись від новорічних подарунків . Цей невеликий але дуже класний подарунок для кожної дівчини , жінки .

До набору входить бальзам для губ і крем для рук .

Цього року дуже добре попрацював Tink з дизайну і вибором продукції .

Подарунковий набір має індивідуальну коробочку в неї є пасмо завдяки якому можна повісити на ялинку і прикрасити (виглядає як новорічна іграшка на ялинку )

Бальзам для губ і крем для рук мають однаковий аромат , апельсину та кориці , що одразу при нанесенні навіює новим роком і святом .

Вже користувалась раніше бальзамом для губ від Tink але іншим ароматом . І була задоволена на всі 💯.

По консистенції бальзам для губ є прозорий і густий, на відмінно від інших брендів яких я раніше використовувала . Але дуже добре накладається на вуста , добре зволожує і довгий час тримається , один мінус з таким ароматом його хочеться зʼїсти 🤣.

Крем для рук -це знову ж насолода від аромату , а також його ніжна , легка консистенція . В склад входить гліцерин і масло ши . Просто обожнюю коли в кремах присутнє масло ши . Воно дуже добре справляється в холодну пору рук і захищає шкіру .

При нанесені добре впитується і не залишає важкості на шкірі і не має відчуття липкості .

P.S . Як для мене це чудовий подарунок , можливо і комплімент . А в зимову пору це хороший засіб який захистить ваші ручки і губки .