getejra

Антиоксидантна пептидна сироватка з вітаміном С

Цю сироватку вирішила взяти на заміну cos de baha з вітаміном С , яку вже закінчила. З цією кислотою у мене сталась справжня любов 💛, тому вирішила продовжувати працювати надалі саме з ним. Тим більше тут у складі ще й є пептиди, на які я "підсіла" з літа.

Вона має дуже оригінальний та незвичний дизайн: флакон з помпою, що викручується: прокручуємо нижню частину флакону і тоді з'являється носик. Для вітаміну С надзвичайно важливий момент. Свою попередню я тримала в холодильнику, а з цією поки не визначилась - дівчатка, ви як робите? (від виробника вказано "Зберігати при температурі від +5°С до +25°С")

Флакончик додатково знаходиться в білому катонному пакованні, на якому нанесена вся необхідна інформація, яка продубльована безпосередньо і на ньому (найголовніше з того саме для мене: після відкриття зберігати не більше 6 місяців)

Тут є🍋 натуральний вітамін С, стабілізований глюкозою, яка активно захищає від руйнівної дії вільних радикалів а також Replexium® ( це біодоступний для шкіри синергетичний комплекс із двох запатентованих пептидів - ремоделюючого та стимулюючого) , що забезпечує "правильне" розташування волокон колагену.
Текстура ніжно-кремова, дуже легка, розподіляється по шкірі швидко, поглинається без відчуття плівки. Має ніжний цитрусовий аромат. Я використовую цю сироватку один раз в день - вранці.

Я настільки задоволена станом шкіри і результатом, що тепер хочу всю цю доглядову лінійку (особливо регенерувальну сироватку з біоретинолом і скваланом замість coc de baha з ретинолом на вечір та сонцезахисну зволожувальну сироватка з вітаміном C SPF30 на літо на ранок). Добре зволожує, вирівнює тон, робить лице пружним. Гарно вбирається шкірою, не залишає липкості та жирного блиску.

Тут настільки класна сироватка, що влітку навіть не потрібно буде закривати її кремом ( я й зараз не щоразу це роблю, лише по потребі шкіри).

Поки для себе я не знайшла мінусів в цій сироватці крім одного - це трішки кусюча повна ціна, тому рекомендую ловити знижки та акції (а в Hillary вони бувають часто) і купувати так. Тоді ціна виходить +- як і корейська сироватка, але ж краще підтримувати свого якісного укрїнського виробника!