TANISHA

Набір масок + мисочка яку я так давно шукала | Історія про те, що всесвіт нас чує

Набір масок + мисочка яку я так давно шукала | Історія про те, що всесвіт нас чує

Я великий фанат масок, це для мене своєрідний релакс тайм, але завжди була проблема що немає адекватної мисочки і ложечки, тому завжди приходилось брати ту, з якої їмо, виділяти її лише під такі процедури, а я хотіла саме такий набір для масок, щоб мисочка була лише для цього, тому дівчата не повірите, але зовсім недавно стикнулась на сайті Makeup.Ua і знайшла цей милий набір

Розглянемо ближче?

В набір входить 5 масок:

1) Маска гідрогелева Beta-Carotene Calendula

2) Маска гідрогелева Cornflower Glow

3) Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою

4) Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера

5) Біла глиняна маска для обличчя White Clay Mask

На відчуття дуже приємний матеріал без зайвого запаху, комфортно користуватись

Також хочу зазначити що як ви бачите на фото, маска ще трішки залишилась у мисочці, означає те, що при виготовленні матеріалу не пожаліли і однієї маски вистачило на нас з мамою удвох і ще був залишок‼️

Сьогодні вирішила затестувати одну з набору щоб перевірити ефективність, хочу поділитись своїми враженнями:

- Легко розподіляти на обличчя, має приємний аромат, не викликає дискомфорту

- Протримала 15 хвилин і змила теплою водою, все пройшло легко

- Після вмивання, відчула насе шкіра заспокоїлась, почервоніння пройшло, пори звузились

Залишаю вам відео для оцінки, доречі яку наступну маску тестуємо?