Missmili

Лосьйон для тіла з тим самим ароматом

Вперше з ароматом Elizabeth Arden Green Tea я познайомилася ще під час навчання: багато одногрупниць користувалися цим парфумом, і я була однією з них. Цей аромат асоціюється в мене з тими часами — молодістю, легкістю та останнім місяцем весни перед літніми канікулами. Він свіжий, зелений, з легкою цитрусовою кислинкою — ідеальний вибір на літо, зачаровує своєю прохолодою і легкістю.

Лосьйон я придбала з бажанням знову відчути цей чудовий аромат, але вже не у форматі туалетної води. Обрала об’єм 200 мл, представлений у м’якій тубі з кришечкою фліп-флоп. Дизайн відповідає стилю всієї лінійки «Зелений чай» — простий і стриманий.

А чи знаєте ви, що парфумером Elizabeth Arden Green Tea був сам Франсіс Куркджян? Так, саме він — творець відомого аромату Baccarat Rouge 540!

Лосьйон має легку, нежирну консистенцію, легко наноситься на шкіру і швидко розподіляється. Для одного нанесення потрібно зовсім небагато. Після нього шкіра зволожена, м’яка, без липкості чи плівки.

Що стосується аромату, то він чудовий, такий же, як і в парфумі — насичений, яскравий, свіжий і цитрусовий. Це зелене молоде листя, холодний зелений чай з часточкою лимона, з кислинкою і легкою терпкістю. Аромат, як для лосьйону, тримається на шкірі довго, граючи нотами — то підкреслюючи цитрусову свіжість, то розкриваючись зеленою прохолодою.