Fraulein

Цікаві знахідки косметики

Цікаві знахідки косметики

Wibo Beach cruiser Hd Body&Face Bronzer
Зазвичай, в повсякденному макіяжі я не користуюсь бронзерами, але захотіла спробувати щось нове. Тим паче, літнє сонечко моя шкіра побачить ще не скоро, а засмага вже змилася. Тож додати трохи об'єму - прекрасна ідея😊

Випадково побачила в магазині цей бронзер польського бренду Wibo. Та ще й на дуже приємних знижках. В мене є від них палетка тіней - я дуже задоволена її якістю. І тільки вдома, коли відкрила бронзер, почитала відгуки та перший раз скористалась - зрозуміла, що це знахідка!

Перше, на що звертаєш увагу - красивенний дизайн та великий об'єм, аж 16 гр. А ще, як же він неймовірно пахне, нагадує аромат французьких парфумів.

На дотик дуже м'який, ніжний, легко набирається на пензлик. Добре пігметовані та без проблем розтушовується.

Подивіться, який приємний колір. В мене 04 Desert Sand.

Farm Stay Baking Powder
Подобаються такі маленькі трикутники скрабів. Періодично їх беру. Вони зручні, компактні, не займають багато місця в косметичці, якщо потрібно взяти із собою. Вистачає однієї на 2-3 використання.

Шкіра після процедури дуже м'яка, гладенька і світліша.

Губка для сухого очищення пензлів K.O.S
Побачила колись подібну у однієї блогерки і зрозуміла, що і мені потрібен такий зручний девайс.
Це просто знахідка для тих, хто використовує в одному макіяжі декілька відтінків, а пензликів для розтушовки в обмаль. Дуже зручно, шо можна легко і швидко очистити пензель від одного кольору і одразу скористатись іншим відтінком, не створюючи бруд на повіці.

Також сама губка легко миється та повертається вже сухою у свою коробочку.

Гель-лаки Baby Moon Perfect Neon та Valeri
Яскраві, насичені літні кольори.
013 - неоновий жовтий. Дуже подобається такий відтінок використовувати в педикюрі.

Та 10 відтінок Valeri - насичений ягідний. Люблю використовувати його, коли нігті короткі.
Сам гель лак зручний та невибагливий в роботі. А ще він дуже пігментований - наноситься і чудово виглядає в один шар.

Крем для рук з екстрактом лілії Luofmiss
Маленький тюбик з таким милим дизайном. Тут всього 30 гр. Зручно кинути в сумочку, для використання поза межами дому. Як повсякденний догляд слабуватий, але як захист на вулиці дуже гарний варіант. Він лягає наче захисна плівка на шкіру. Має нейтральний легкий аромат.

Палетка тіней Lovit Fashion
Мою увагу привернули тут два відтінки - перший та другий. Красивий хакі з дрібним золотистим шимером та зелено-золото-срібні блискітки, що мають гарний перелив. Вони добре пігметовані та легко набираються пальчиком або пензликом.

А ось інші - вже не такі гарні та насичені. Можливо, ще вартий уваги 6 - золотистий шимер.

Але ось аромат тут фу. Пахне дуже дешевими тінями з минулого.

Lovit Glow Cheek Highlighter
Взяла із-за такого гарного кольору. Переливається фіолетово-синім відливом. Добре розтушовується, але не надто пігментовані. Макіяж з ним виходить делікатним, не кричущим.

Patricia Ledo Duo Color Eye Shadow
Тіні для повік в цікавому та зручному форматі олівця. Має два кольори. Перший - хакі із золотими блискітками, інший - темно-сірий колір зі срібним відливом.

Поки змивала свотчі з руки, зрозуміла, що вони дуже стійкі.

Поки макіяж з ним ще не робила, але дуже цікаво побачити їх в роботі.