Захисний крем Polarice
від Mixtura
Вчора вам розповідала про ранкову сироватку для обличчя з вітаміном С - логічно тепер розповісти про крем, яким її закриваю. Якщо в цей день планую виходити на вулицю - тоді спф, якщо ні - тоді ось цей манюнь від Mixtura. Щовечора також він (особливо після ретинола це взагалі любовка). Цей крем є справжнім джерелом цілющих компонентів природного походження. Також для мене дуже важливо, що MIXTURA не тестує свою косметику на тваринах. Дуже цікавий формат оформлення засобу: важка баночка з матованого скла, на яку нанесені прозорі наклейки з мінімальним описом продукту - більш детальну інформацію можна знайти в описі на мейкап або на сайті бренду. Під білою гвинтовою кришкою є додаткова захисна пластикова мембрана.
Міні-версія чудова, щоб спробувати - в ній 15 мл. Особисто для мене така кількість крему найзручніша, оскільки термін придатності 3 місяці з початку користування, так як я люблю поєднувати з корейським кремом з кислотами та денним з спф - то 50 мл можу не встигнути використати. Візуально текстура дуже густа, але на дотик ніжна як хмаринка збитих вершків, при використанні він легкий та зовсім не обтяжує шкіру. Також один з головних моїх критеріїв при виборі крема: щоб він не скочувався на шкірі - і цей мене цілком задовільняє!
В його склад входять компоненти натурального походження: фосфоліпіди та цераміди (Phospholipids, Sphingolipids), також вітамін Е .
склад: Aqua, Propanediol, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Phospholipids, Sphingolipids, Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Cartamus Tinctorius Seed Oil, Arachidyl Glucoside, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Camelia Oleifera Seed oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Sorbitan Caprylate, Sclerotium Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Bisabolol, Blue Chamomile Oil, Tocopherol.
Цей крем в міру легкий і одночасно достатньо поживний, має виражений зволожуючий ефект та не утворює плівку - вранці під час вмивання відсутнє відчуття слизькості на шкірі, не закупорює пори і не має відчуття чогось зайвого на шкірі. Також зараз використовую тонік цього бренду - поєднання засобів дуже вдале!
Пояснюю таку його дію чудовим поєднанням активів:
Фосфоліпіди активно утримують вологу у шкірі завдяки своїм вираженим гігроскопічним властвостям та стабілізують захисний шар шкіри.
Цераміди запобігають трансдермальній втраті вологи та відіграють центральну роль у формуванні бар’єрних захисних функцій шкіри.
Сафлорова олія вбирається шкірою, покращує та відновлює бар’єрні функції шкіри.
Мій висновок: коли я нарешті підберу собі ідеальні засоби в кожній категорії - тоді можна буде взяти й повнорозмір цього крему, щоб точно використати його за 3 місяці, а поки міньки мій топ-варіант)
Коментарі (0)