Парфумований крем для рук
Joko Blend Oud Rosewood Hand Cream
Почну з того, що я дуже сильно хотіла лосьйони з цієї серії, бо вже ну дуже цікаві аромати по піраміді та вашим дописам - але вони зникли і вже тривалий час немає, лише гелі для душу. Тому коли вийшли ці кремчики - вирішено одразу робити запасики, щоб і вони не зникли, бо на подарунки розберуть все. І я також брала на подарунки (ну і щоб понюхати самій) близьким (от і сама змогла спробувати на шкірі). Тепер я точно визначилась з фаворитом, зараз занесла їх мамі, цікаво які саме вона обере собі, а який поїде до тітки у Францію.. Отже, спойлер - мій фаворит ванілька, хоча я думала, що буде ветвивер, а по кольору цей - бо ж лаванда 💜 Цього тижня у мене натхнення зовсім не співпадає з моїми планами на дописи 🤣, та чомусь саме зараз мені до душі саме ці фото з атмосферою цього крему.
Крем виглядає дуже перфектно: стильна металева туба ідеального розміру для сумочки місткістю 30 мл, красивий пастельний відтінок лавандового кольору з чорними шрифтами, які гармоніюють з чорною пластиковою гвинтовою кришечкою. Додаткової захисної мебрани крем не має (інакше якби я їх всі спробувала, хоча рідні точно не були б проти).
Консистенція густа, але зовсім не жирна! розподіляється легко, поглинається швидко, не залишаючи після себе плівки чи жирних слідів, шкіра рук зволожена, шовковиста, дуже гладенька. Ефект на руках мені дуже подобається. Але особисто для мене далі є нюанс, так як я перебендя стосовно солодких ароматів - він дууууже насичений! зберігається на руках 3-4 години і доволі активно транслюється в простір навколо. А так як він солодко-квітково-парфумований - він мені заважає. В цей момент я пораділа, що не купувала лосьйон для тіла, якщо він має таку ж стійкість як і крем для рук - довелось би передаровувати подружкам (хоча як подарунок своїм дівчаткам я їх розглядаю, є в мене любительки таких пірамід. нехай лише будуть в наявності).
ну і власне сама піраміда:
верхні ноти: перець, троянда, шафран
ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
базові ноти: ваніль, суха амбра
Ось тут я собі вчергове нагадала, що інколи (бажано завжди) потрібно читати опис аромату, а не довіряти своїй трактовці паковання 🌺
Мій висновок такий: це чудовий крем для любительок солодких ароматів - ви будете отримувати постійну насолоду від нього, але поціновувачкам свіжих або не таких потужних композицій варто придивитись до ванільки 💗
Коментарі (0)