Біотин, 10 000 мкг
21st Century
Біотин від 21st Century з дозуванням 10 000 мкг став справжнім відкриттям для моєї щоденної рутини. Використовую цей комплекс вже близько трьох місяців, і можу з упевненістю сказати, що помітила позитивні зміни.
Основні переваги:
- Стан волосся. Воно стало міцнішим і набуло здорового блиску. Також стало випадати менше, що особливо радує.
- Шкіра. Вона виглядає доглянутою, менше схильна до висипів та подразнень. Відчувається природне зволоження та гладкість.
- Нігті. Більше не шаруються і виглядають здоровішими. Їхня міцність суттєво покращилась.
- Зручність прийому. Таблетки мають компактний розмір, що робить їх легкими у прийомі, незважаючи на високу дозу біотину.
- Великий запас у банці (120 таблеток).
Спосіб застосування:
Рекомендовано приймати по 1 таблетці на день під час їжі або після неї. Такий спосіб допомагає краще засвоїти біотин і запобігає можливому дискомфорту у шлунку. Дозування в 10 000 мкг підходить для людей, які потребують посиленого догляду за волоссям, нігтями та шкірою, але завжди важливо проконсультуватися з лікарем перед початком курсу, особливо при наявності хронічних захворювань чи вагітності.
Дуже зручне дозування – 10 000 мкг, якраз оптимальна кількість для швидкого ефекту. Таблетки невеликі, легко ковтати, що додає зручності. Плюс, мені подобається, що цей продукт від 21st Century не має зайвих добавок.
Загалом, цей біотин зручний у застосуванні, має простий склад і помітно позитивно впливає на зовнішній вигляд. Щиро рекомендую!
Коментарі (0)