your_vikss

Matrix Unbreak My Blonde Conditioner

Хоч-не-хоч, але процес освітлення завжди псує волосся та потребує особливо дбайливого догляду.

Зазвичай обираю професійні маски/кондиціонери та тонуючі шампуні. Інколи, роблю виключення.

На цей раз моїм вибором був кондиціонер Matrix Unbreak My Blonde. 💜

Використавши останні краплі, вирішила написати пост-відгук🙃

Об'єм - 300 мл, вистачило на 4 місяці, враховуючи чергування догляду з маскою.

Пакування - на 95% з переробленого пластику, гарнючий фіолетовий (мій улюблений🥺), стильний і сучасний дизайн. Кришечка була зламана ще до використання) 😬

Головний компонент кондиціонеру - лимонна кислота, яка сприяє покращенню стану волосся після освітлення, пом'якшує та надає волоссю доглянутішого вигляду - так зазначає виробник.🍋

Аромат - описаний так "аромат з нотами вербени, червоних ягід і лайма"; для мене спочатку здавався трішки спиртовим, але водночас дійсно ягідно-лаймовий, достатньо цікавий. Довго на волоссі не затримується, а шкода)🍋‍🟩

Склад

• Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cyclopentasiloxane, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Glycine, Aminopropyl Methacrylate, Parfum/Fragrance, Citric Acid, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone

Аналіз складу можна переглянути за посиланням: https://makeup.com.ua/ua/product/936600/#/option/2004182/

Тільки нещодавно помітила цю функцію на сайті)☺️

Консинстенція доволі густа, нагадує крем для рук або тіла.🧴

Використовувала на вологе волосся, підсушене рушником після шампуню. Виробник зазначає, що достатньо продукту "розміром із лісний горіх" і залишити на волоссі на 3-5 хвилин. Вважаю, це досить довго, як для кондиціонеру, то я тримала не довго 1-2 хвилини)

Чесно кажучи, з моїм волоссям "вау" ефекту не було, кондиціонер як кондиціонер) Можливо, дійсно треба тримати довше для отримання бажаного ефекту, але тоді вже краще обирати маску, бо час витримки однаковий, а результат від маски набагато кращий. 😌

🤔Також знайшла таку інформацію "Увага! Небезпека сонячних опіків: цей продукт містить альфа-гідроксикислоту, яка може підвищити чутливість шкіри до сонячного світла." Можливо, для когось буде це важливо при виборі засобу.

Прикріпляю фото волосся під час використання кондиціонеру

Люблю бренд Matrix, адже освітлення і тонування майстер мені робить саме ним і результатом я задоволена, але цей кондиціонер на 4/5. Як вам ця серія? 💜