Шампунь для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5
Він диво і має свій секрет
Дизайн цього шампуню нагадує стриманість і показує що його треба сприймати як засіб для покращення і лікування волосся.
Але він має свій секрет за своєю строгістю і стриманістю консистенція мене причарувала . В його міст входить золотий шимер . Не хвилюйтесь , хто такого не любить на волоссі він не лишається!!
поговоримо більш детально .
Обʼєм : 250 мл
Аромат : ніжний , не бʼє в ніс( аромат ) , але не скажу на що він схожий
Дизайн : пластикова ємність з білою етикеткою і строгим дизайном ( нічого лишнього )
Склад . В3 , в5 олія макакадамія , гліцерин .
Вітамін В3 стимулює кровообіг шкіри голови та пробуджує сплячі волосяні фолікули , і має протизапальну дію .
Вітамін В5 — дія як зволоження сухого волосся та шкіри голови . Він створює на волоссі невидиму захисну плівку, яка утримує вологу і запобігає втраті блиску.
Олія макадамії живить волосся по всій довжині та робить його м'яким, шовковистим і неймовірно блискучим.
Гліцерин — це магніт для вологи. Він притягує вологу з повітря і утримує її всередині волосини. Цей компонент забезпечує тривале зволоження.
Застосування і відгук мій :
І знову шимер він мене зачарував , гарно наноситься і дуже добре пінеться , ( люблю коли шампуні добре піняться ) . Після використання цього шампуня , я отримала чисте , легке , шовковисте і не заплутане волосся.
Коментарі (0)