Молочні педи Mixsoon Soybean Milk Pad
Огляд на зручний формат тонеру для поїздок чи ночівлі.
Взагалі я не люблю тканинні маски, давно їх не купую і не користуюсь. Але це трохи інший формат, який сподобається людям з сухою шкірою.
- Подушечки, просочені висококонцентрованою есенцією Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, яка глибоко живить і зволожує шкіру.
- Складається з 5 типів заспокійливих для шкіри інгредієнтів, включаючи екстракти центелли азіатської, екстракт полину, екстракт листя чайного дерева
- Збагачений пантенолом, гіалуроновою кислотою та керамідом NP для зволоження та зміцнення шкірного бар'єру.
- Гігієнічна упаковка, яка поставляється в пакетах по 3 подушечки в кожному.
Всього в упаковці 10 саше, в кожному по три педи невеликого розміру. Подушечки обильно просочені тонером. Зручно, що саме по три штуки в одному саше. Можна використовувати для різних ділянок шкіри
Мені подобаються ці педи в цілому. Я використовую їх перед сном для додаткового зволоження шкіри. Спочатку прохожусь одним педом по всьому обличчю та шиї, а потім залишаю всі три на обличчі, іноді трохи міняю їх місцями, щоб все обличчя було добре зволожено. Сиджу так доки не набридне😅 Один раз навіть використовала на голені після гоління, бо в мене завжди після цієї процедури подразнення.
Вони трохи залишають липкість на шкірі, тому на день для мене це точно ні, але це не сильно турбує якщо наносити їх на ніч.
Після них шкіра зволожена та м'яка. Якщо ви страждаєте сухістю шкіри, особливо в холодний період, вам вони сподобаються
Коментарі (0)