getejra

Цей набір мій найулюбленіший!

Батько попросив купити йому щось для гоління, бо якраз закінчилась пінка. Поки я не могла визначитись з ароматом - у Barbers вийшов ось такий крутецький набір в святковому новорічному пакуванні і тим самим зробив за мене вибір. і я вам скажу, що від цього аромату просто фанатію, поки що для мене це найкраще з усіх лінійок!

Давайте ж розглянемо, як виглядає цей пакунок. Коробка стильного дизайну чорного кольору з новорічними елементами. Окремо закрита в плівку. Потім знімаємо картонний "чохол" та добираємось до самої коробки, яка ще окремо запакована круглою наліпкою.

В середині нас чекає ось такий зручний чорний бавовняний мішечок, в якому знаходяться крем для гоління та лосьйон після гоління.

Має стильне, лаконічне пакування. Баночка з прозорого міцного пластику з металевою кришечкою об'ємом 100 мл, додатково запаяна в прозору захисну плівку. Кришечка легко відкручується та щільно закривається.

Крем збагачений ефірною олією апельсина та зволожувальними компонентами, які підтримують пружність шкіри, запобігаючи запаленню. Профілактична дія крему робить його незамінним для підтримки здоров'я шкіри обличчя та гарантує приємний процес гоління з освіжальним цитрусовим ароматом, доповненим нотами амбри.

Сам крем схожий на збиті вершки, але щільний як суфле, білого кольору з перламутровим відблиском. На дотик цк густа мусова текстура, яка легко розподіляється по шкірі та перетворюється в крем з невискою піною, тим самим пом'якшує щетину та покращує ковзання бритви, мінімізуючи ризик випадкових пошкоджень.

Після гоління шкіра виглядає доглянутою, без подразнень та почервонінь.

Лосьйон у красивому пластиковому флаконі об'ємом 250 мл (є ще 100 мл, але він без розпилювача), зручний дозатор-розпилювач чорного кольору. Колір та етикетка красиво оформлені.

До складу входять такі корисності, як алое вера, олія насіння бавовни та жожоба.

Завдяки легкій консистенції та активним компонентам, лосьйон глибоко зволожує, тонізує та захищає від подразнень. Аромат сучасний та оригінальний.

Лосьйон спиртовий, пекучість без фанатизму

На шкірі аромат розкривається по-іншому, пахне приємно і голосніше ніж в флаконі, чутність десь до годинки. Шкіру зволожує гарно, тонізує, подразнення забирає швидко. Батько навіть одразу відставив свій Nivea та залишив на поличці цей - вважаю, це визнання 💥

Наборів у Barbers є безліч, тому легко обрати те, що потрібно саме вам! Цей мені здається максимально універсальним, оскільки підходить для будь-якого типу шкіри.

Також писала про "синій" набір https://club.makeup.com.ua/post/54791/ та про "зелений" https://club.makeup.com.ua/post/54759/