lyuba_belllaaa

Недостарались: як деталі псують враження про продукт Ензимна пудра USOLAB Soft Oatmeal Enzyme Powder

Недостарались: як деталі псують враження про продукт Ензимна пудра USOLAB Soft Oatmeal Enzyme Powder

Останнім часом намагаюсь купувати продукти лінійками - і пробувати кілька засобів. Дуже цікаво було спробувати Usolab, марка себе позиціонує як корейська космецевтика (щоб це не значило😅).

Почала з сироваток і ензимної пудри.

Я пробувала лише сенсай тому, планка до засобів досить висока.

Що обіцяє виробник?

- засіб призначений для посиленого очищення та м'якого відлущування ороговілих епідермальних клітин.

До складу увійшли натуральні, біоактивні інгредієнти (папаїн, бромелайн, кукурудзяний крохмаль, фітоекстракт лакриці).

• Додаткова дія яких спрямована на вирівнювання та розгладження мікрорельєфу.
  • Відновлення оптимального рН-балансу.
  • Запуск регенераційних процесів клітинного оновлення, регуляцію діяльності.
  • Має антибактеріальні, протизапальні, відбілюючі властивості.

Що отримала я?

Легке очищування шкіри, часточки у засобі не травматичні. Він злегка піниться, і за 2 хв я змиваю засіб. На жаль, засіб не полірує шкіру, як це робить сенсай, але це вже лише мої очікування. Чорних цяток у мене немає, тому тут складно сказати про дію. Трішки підсушує запалення, якщо вони є.

Загалом засіб дже приємний і економний (але складно сказати скільки ще у банці лишилось- по відчуттях - багато).

На фото: нанесла на влогу шкіру, розтерла і видно як воно легенько спінилось очищуючи шкіру.

Мінус виліз через кілька місяців з початку користування: кришка засобу просто відвалилась у руках 🥺

На жаль, вона ніяк не фіксується на упаковці, і я можу лише покласти її наверх але не закрити продукт щільно. Звісно що від цього пудра всередині відсиріває і перестає діяти 🤯

Зверху у сіфтері збирається продукт і от він повністю не придатний до використання. Зараз я просто використовую продукт щоб добити, і не планую поновлювати. Ну чесно, за 700+ грн за які я його придбала можна потестувати кришку краще.

На жаль, упаковки сироваток теж дуже прикрі, і незручні, розповім якось у іншому пості. І це дуже жаль, що ви вкладаєтесь у промо, виробництво, тестування (я надіюсь!) продукту - а на виході отака деталь просто робить ваші зусилля марними.

Чули про такий бренд Usolab?

І чи бувають у вас бісячі упаковки або ще щось таке наче і дрібне, що повністю псує враження про косметику?