Anastasiiacurlypro

Tesori d’Oriente Dragon flower&Persian dream

Розпочну з мого улюбленця в якого я закохана!

Гель для душу "Персидські мрії" - це про блаженство, східний рай, палюче жарке сонце. Це гель для душу який тепер постійно буде у мене на поличці у ванній.

Аромат тут неймовірний, він важкий, нішевий, пахне східними важкими парфумами. Аромат спілого гранату з красним терпким чаєм. А стійкість на тілі це окрема розмова. Якось чоловік помився цим гелем і у нього на роботі питали чим він так смачно пахне)

Після прийняття душу він залишається на шкірі ще на кілька годин точно. Так само у ванній стоїть неймовірно ароматний шлейф. Він делікатно очищує шкіру, у мене не виклика подразнень або висипів на тілі( але у мене на тілі з цим проблем немає).

Просто рекомендую спробувати всім хто любить важкі аромати!

Мені було цікаво чим же пахне "dragon flower". Цей аромат більш солодкий у порівнянні з персіє, але також дуже приємний східний. Він пахне класичними арабськими парфумами, які позіхають на нішу. Ці аромати унікальні і різні по собі.

Аромат цього гелю на мені тримається меньше за персі, але після прийняття душу він все одно відчувається. Ти ніби прийняв ванну дорогими засобами, але по факту це дуже крутий бюджет.

Кожен гель для душу має дійсно класні аромати і добре очищує. Також аромати унісекс, довелось придбати чоловіку ще один гель для душу, щоб не використав повнїсти ці😅