iln_hr

Як Три Чудо-Засоби KERASTASE Змінили Моє Волосся: Відновлення, Очищення та Зволоження!

Як Три Чудо-Засоби KERASTASE Змінили Моє Волосся: Відновлення, Очищення та Зволоження!

Декальцинуючий Пре-Шампунь-Догляд: Глибоке Очищення та Відновлення

Перший продукт, який я спробувала, був декальцинуючий пре-шампунь-догляд. Його основна мета – глибоке очищення волосся від накопичених мінералів та інших забруднень, які можуть робити волосся тьмяним і ламким. Цей засіб працює як підготовчий етап перед основним миттям, допомагаючи відновити пошкоджені ділянки волосся. Його я нананошу на волосся мінімум на 5 хвилин, потім не змиваючи, наношу шампунь-ванну. Після кількох використань я помітила, що моє волосся стало м’яким, шовковистим і блискучим. Це ідеальний засіб для тих, хто хоче повернути своєму волоссю здоровий вигляд.

Декальцинуючий Шампунь-Ванна: Очищення та Зміцнення

Наступним кроком у моєму догляді став декальцинуючий шампунь-ванна від KERASTASE. Цей шампунь не тільки очищає шкіру голови та волосся від надлишку кальцію та інших мінералів, але й зміцнює волосся від коренів до кінчиків. Шампунь має кремову текстуру, яка добре розподіляється по волоссю, утворюючи густу піну для ефективного очищення. Дуже економний у використанні. Після використання цього шампуню моє волосся стало більш слухняним і сильнішим. Він чудово підходить для тих, хто хоче позбутися накопичених забруднень і зміцнити своє волосся.

Фондан для Зволоження та Розгладження Жорсткого Волосся: М’якість та Блиск

Останнім, але не менш важливим продуктом у моєму догляді став фондан для зволоження та розгладження жорсткого волосся. Цей засіб чудово зволожує волосся, роблячи його м’яким, гладеньким і блискучим. Він допомагає розгладити навіть найжорсткіші пасма, надаючи їм здорового вигляду та блиску. Важливо, що фондан має густу консистенцію, що дуже важливо в прохолодний період для волосся з високою або середньою пористістю. Після використання фондану моє волосся стало більш слухняним і шовковистим, що значно полегшило його укладання.

Лінійка має свіжий, легкий аромат з нотками цитрусових і квітів. Результат можете побачити в прикріплених фото: