Як Три Чудо-Засоби KERASTASE Змінили Моє Волосся: Відновлення, Очищення та Зволоження!
Втомилися від пошкодженого, жорсткого та тьмяного волосся? Лінійка засобів KERASTASE пропонує революційний підхід до догляду за волоссям, який допоможе вам повернути здоров’я та красу вашого волосся!
Декальцинуючий Пре-Шампунь-Догляд: Глибоке Очищення та Відновлення
Перший продукт, який я спробувала, був декальцинуючий пре-шампунь-догляд. Його основна мета – глибоке очищення волосся від накопичених мінералів та інших забруднень, які можуть робити волосся тьмяним і ламким. Цей засіб працює як підготовчий етап перед основним миттям, допомагаючи відновити пошкоджені ділянки волосся. Його я нананошу на волосся мінімум на 5 хвилин, потім не змиваючи, наношу шампунь-ванну. Після кількох використань я помітила, що моє волосся стало м’яким, шовковистим і блискучим. Це ідеальний засіб для тих, хто хоче повернути своєму волоссю здоровий вигляд.
Декальцинуючий Шампунь-Ванна: Очищення та Зміцнення
Наступним кроком у моєму догляді став декальцинуючий шампунь-ванна від KERASTASE. Цей шампунь не тільки очищає шкіру голови та волосся від надлишку кальцію та інших мінералів, але й зміцнює волосся від коренів до кінчиків. Шампунь має кремову текстуру, яка добре розподіляється по волоссю, утворюючи густу піну для ефективного очищення. Дуже економний у використанні. Після використання цього шампуню моє волосся стало більш слухняним і сильнішим. Він чудово підходить для тих, хто хоче позбутися накопичених забруднень і зміцнити своє волосся.
Фондан для Зволоження та Розгладження Жорсткого Волосся: М’якість та Блиск
Останнім, але не менш важливим продуктом у моєму догляді став фондан для зволоження та розгладження жорсткого волосся. Цей засіб чудово зволожує волосся, роблячи його м’яким, гладеньким і блискучим. Він допомагає розгладити навіть найжорсткіші пасма, надаючи їм здорового вигляду та блиску. Важливо, що фондан має густу консистенцію, що дуже важливо в прохолодний період для волосся з високою або середньою пористістю. Після використання фондану моє волосся стало більш слухняним і шовковистим, що значно полегшило його укладання.
Лінійка має свіжий, легкий аромат з нотками цитрусових і квітів. Результат можете побачити в прикріплених фото:
Коментарі (0)