Mary Ost

TINK | Подарунковий набір Make a Wish

Кожен із нас хоча б раз отримував подарунок, який здивував і запам’ятався надовго. Саме про приємні сюрпризи я задумалась, коли тримала у руках подарунковий набір Make a Wish від бренду Tink — не просто косметику, а справжню магію для тіла та душі. Як тільки я відкрила коробочку і побачила всі ці чудові засоби, я зрозуміла, що це буде особливий досвід. Make a Wish — це набір, який містить три продукти для догляду за тілом: гель для душу, лосьйон для тіла та вируючу пудру для ванни. Кожен із цих засобів дарує унікальні відчуття. Три елементи, кожен із яких працює у гармонії з іншими, створюють неймовірну атмосферу спокою та комфорту.

Об'єм: Гель для душу 250 мл, лосьйон для тіла 250 мл, вируюча пудра 200 г.

Бренд: Tink

Вік: 16+

Призначення: помʼякшення, зволоження

Тип: для всіх типів шкіри

Класифікація: професійна

Термін придатності: 6 місяців після відкриття

СКЛАД:

Кожен продукт у наборі має продуманий і збалансований склад, який надає догляду не лише косметичний, а й «терапевтичний» ефект.

Гель для душу містить олію мигдалю та екстракт авокадо, які глибоко живлять і зволожують шкіру, роблячи її м’якою та шовковистою.

Лосьйон для тіла з колагеном допомагає підтримувати пружність шкіри, робить її еластичною та зволоженою, а також запобігає зневодненню.

Вируюча пудра для ванни з морською сіллю дозволяє не лише насолодитися процесом прийому ванни, але й допомагає розслабити м’язи, покращує циркуляцію крові та має заспокійливий ефект.

Подарункова коробка у вигляді будиночку одразу привертає увагу.

Ця стильна упаковка в приємних різдвяних тонах додає відчуття свята та гарного настрою.

Зовнішній вигляд кожного продукту у наборі — це справжній витвір мистецтва. Продукти акуратно і елегантно виглядають, тому навіть просто дивитися на них — уже задоволення😁

Аромат засобів просто захоплює. Пряний яблучний штрудель — це щось неймовірне! З одного боку, аромат здається ніжним і теплим, з іншого — пряним і трохи гострим. Він не є надто інтенсивним або нав’язливим, а скоріше нагадує запах, що виходить від свіжовипеченого десерту, який наповнює дім теплою атмосферою затишку. Цей аромат не лише запам’ятовується, а й дарує відчуття свіжості і релаксу під час кожного застосування засобів.

Гель для душу: Наноситься дуже легко, утворює приємну піну, яка добре очищає шкіру, не пересушуючи її. Після використання шкіра виглядає не лише чистою, а й зволоженою.

Лосьйон для тіла: Після душу я майже завжди наношу лосьйон. Він має ніжну текстуру і чудово вбирається, не залишаючи жирного блиску. Шкіра стає бархатистою, а ефект зволоження відчувається дуже довго.

Вируюча пудра для ванни: Для мене цей продукт був найцікавішим.

Я просто додаю пудру у ванну, і вона миттєво розчиняється трішки пошиплюючи та створюючи приємну піну. Після чого вода у ванній набуває ніжного рожевого забарвлення. Морська сіль допомагає розслабитися і зняти напругу з тіла, а сам процес — це справжня насолода.

Make a Wish від Tink став для мене не просто косметичним набором, а дійсно ідеальним подарунком для тіла. Це той випадок, коли догляд за собою стає не обов’язковою рутиною, а приємною і важливою частиною дня. Засоби чудово працюють у комплексі, шкіра після їх використання м’яка, зволожена і здорова, а аромат неймовірно розслаблює та підіймає настрій.

Ніяких неприємних відчуттів жоден із засобів не викликав.

Цей набір — ідеальний варіант для подарунка або просто для себе. Якщо ви хочете відчути себе як в спа-салоні, не виходячи з дому, рекомендую спробувати Make a Wish.