getejra

Милко ручної Soap Ocean та Orange&Cinnamon

Милко ручної  Soap Ocean та Orange&Cinnamon

Я влітку купила милко від Мікстури, а саме Orange&Cinnamon, але аромат у нього такий різдвяний (я більше чую корицю ніж апельсин), що вирішила приберегти його до зими, а поки користуватись свіжим "океаном" 🌊 - це моє перше соляне мило.

Мило знаходиться в індивідуальному паперовому пакованні, тому ароматом насичений весь простір в шухлядці, де воно лежало.

Милко ручної  Soap Ocean та Orange&Cinnamon

Пакування легко відкривається і всередині нас чекає запашний брусок прямокутної нерівної форми з рваними краями вагою в 100грам. Текстура не гладка. але дуже приємна на дотик.

Мило гарно вспінюється та дає щільну ароматну піну. Для тіла я використовую його разом з мочалкою. Сохне швидко, зберігаю його в мильничці на твердому спонжику з водоростей. Після миття рук в ванній ще довго відчувається приємний свіжо-солений аромат. На помаранчевому брусочку є тиснення з назвою брендою, на цьому ж його немає. Спочатку здалось, що воно дуже швидко змилиться, але вже кілька тижнів використання, а по шматочку й не дуже помітне зменшення.

Це мило чудово зміцнює шкіру, очищує і звужує пори, а також є чудовим антиоксидантом. Спеціальні компоненти соляного мила нормалізують секрецію сальних залоз, запобігаючи появі вугрів і жирного блиску. Завдяки дбайливій формулі засіб захищає від почервонінь, сухості і стягнутості шкіри, а також надає чудовий матовий відтінок.

І трішки про апельсин-корицю (апельсинів свіжих не було, а на сущених я вже його фоткала, тому буде вам фото на лимонах) , щоб я потім не робила на нього окремий допис🙃Мило збагачене органічними екстрактами і нерафінованою олією першого віджиму ( я в шоці з такого крутого складу!). Система живлення і догляду подбає про природний рівень водного і жирового балансу дерми. Засіб ефективно протистоїть мікробам і бактеріям, освіжає і розгладжує шкіру, а також надає їй фантастичного сяяння і рівного матового відтінку. Мені здається на морози це найідеальніше потрапляння в десятку!

а так як я фанат таких мил. то залишу вам посилання на збірку своїх фаворитів https://club.makeup.com.ua/post/44544/