Крем замість патчів?
Крем для шкіри навколо очей проти зморшок ПАТЧ ЕФЕКТ від NanoCode
Кремом для шкіри навколо очей “Патч ефект” від NanoCode я користуюсь двічі на день вже протягом трьох тижнів. Цього часу має бути достатньо, щоб гідно оцінити дію крему. Тож чи є працює він? І у чому полягає патч ефект? Читай далі👇
Паковання
Крем представлений у доволі великих і зручних форматах: баночка 30мл і туба 75мл. У мене баночка - міцний пластик, привабливий дизайн, якісний дозатор. На наліпці вся необхідна інформація, зокрема і склад.
Склад
Склад крему щедро насичений корисностями:
- Олія мигдальна - пом’якшує, заспокоює, зволожує шкіру
- Гліцерин - зволожує
- Каприлік/каприк тригліцерид з кокосової олії - зволожує, пом’якшує
- Олія інка інчі - глибоко живить, відновлює, пом’якшує шкіру, покращує її колір та сприяє збереженню молодості
- Екстракт камелії - покращує мікроциркуляцію крові та живлення шкіри, зменшує набряки
- Екстракт гінкго білоба - потужний рослинний антиоксидант, допомагає зберігати молодість та красу шкіри, уповільнює процеси старіння
- Екстракт огірка - зволожує, освітлює шкіру
- Сквалан - пом’якшує, відновлює, допомагає утримувати вологу в шкірі
- Replexium® - антивіковий пептидний комплекс, спрямований на розгладження зморшок, ущільнення та зволоження шкіри навколо очей, зменшення набряків. Омолоджувальний ефект пептидів стає помітним після 2-3 тижнів застосування крему.
- СО2 екстракт зеленої кави - попереджає появу пігментації та сприяє вирівнюванню кольору обличчя, сприяє збільшенню вмісту в шкірі колагену, еластину та гіалуронової кислоти
- PatcH2O® - молекулярний патч, створений на основі гіалуронової кислоти, альгінату та пулулану - забезпечує тривале зволоження шкіри, стимулює і зміцнює волокна колагену, нормалізує шкірний бар’єр, створює невидиме мікрополотно, що захищає шкіру від висихання.
- Аллантоїн - володіє кератолітичними, зволожуючими, заспокійливими, протиподразнювальними властивостями, сприяє оновленню клітин епідермісу
- Аскорбіл фосфат натрію - натрієва сіль аскорбінової кислоти, одна з форм вітаміну С, антиоксидант і стимулятор синтезу колагену
Також є вода, емульгатори з оливкової олії, “зелений” консервант Optiphen® BD, ароматична композиція. Крем НЕ містить парабенів, мінеральних масел, пропіленгліколю, ПАР.
Консистенція, аромат
Крем білого кольору, консистенція надзвичайно ніжна, легесенька. Швидко вбирається, не залишає ані липкості, ані жирності. Аромат косметичний, ледь відчутний і дуже приємний.
Що я помітила за три тижні з кремом для шкіри навколо очей від NanoCode
З урахуванням того, що пару місяців я взагалі не використовувала крем для шкіри навколо очей, а замість нього були зволожувальні сироватки та легенькі креми для обличчя, то, по-перше, все ж дуже приємно мати окремий засіб, призначений саме для цієї зони. По-друге, шкіра стала більш зволоженою та сяючою. Дрібні зморшечки хоч і на місці, але, завдяки якісному зволоженню, вони не такі помітні. І загалом шкіра дуже доглянута🥰
У чому, за моїми спостереженнями, полягає патч-ефект цього крему
✨ Крем щедро зволожує шкіру
✨ Шкіра після нанесення крему набуває здорового сяйва, завдяки чому виглядає більш гладенькою
✨ А якщо тримати баночку в холодильнику, то ранкове нанесення холодного крему ще й тонізує шкіру та дуже приємне за відчуттями
✨ Ранкові набряки не прибирає одразу, але завдяки якісному зволоженню та ефекту розгладження, набряки здаються менш помітними та й потім ніби швидше сходять
✨ При щоденному використанні крем має накопичувальний ефект.
Крем для шкіри навколо очей “Патч ефект” від NanoCode має гарний та дієвий склад за свою супер приємну вартість. Мені від дуже сподобався🥰 Тож рекомендую придивитись до нього!
І дякую за увагу🫶
Коментарі (0)