ANN_DI

Веселе купання з піною TINK k!ds: чарівні аромати і м’яка турбота про шкіру

Веселе купання з піною TINK k!ds: чарівні аромати і м’яка турбота про шкіру

Якщо чесно, я давно шукала засіб для купання, який би подобався не тільки мені, але і моєму малюкові. Купання для нас – не просто гігієнічна рутина, а цілий ритуал, і, звісно, важливо, щоб засіб був ніжним до дитячої шкіри та приємно пахнув. Я натрапила на дитячі піни для ванни TINK k!ds™ – “Bubble Gum” і “Sweet Berry”. Кольорові флакони з милими драконами одразу привернули увагу малюка, а мене зацікавив склад. Рішення купити їх було миттєвим.

Що обіцяють:

Ця піна для ванни обіцяє солодкий аромат жувальної гумки, зволоження шкіри завдяки молочним протеїнам, а також заспокійливий ефект від алантоїну.

Від мене:

Аромат цієї піни – справжня гумка 😍! Пахне так, ніби у ванній кімнаті відчинили пакет з жувальними гумками. Малюк у захваті від пухнастих бульбашок, які створює піна – їх стільки, що хоч греблю гати. Шкіра після купання м’яка і зволожена, немає ні подразнення, ні сухості. І, чесно кажучи, навіть я кілька разів крадькома додавала трохи піни до своєї ванни – бо цей аромат дійсно піднімає настрій!

Що обіцяють:

Ця версія піни має аромат лісових ягід, що створює справжню ягідну атмосферу у ванній. У складі також молочні протеїни для зволоження і алантоїн для заспокоєння дитячої шкіри.

Від мене:

Аромат “Sweet Berry” – немов кошик із соковитими ягодами! Ванна кімната миттєво наповнюється ягідним ароматом, який, здається, подобається всій родині. Малюк активно намагається ловити бульбашки, а я з радістю спостерігаю, як він сміється і тішиться кожній новій порції піни. Шкіра після купання залишається зволоженою та гладенькою, а я тепер спокійна, що цей засіб не викликає жодних алергічних реакцій чи подразнень.

Дизайн і милі дракончики:

Дракончики на флаконах – це окрема тема! Вони такі милі, що малюк ледь не вимагає взяти флакон у ліжко, аби милуватися ними ще й перед сном. Дизайн створює справжнє відчуття дитячого свята, і малюк із захопленням просить саме ці “драконячі” пляшечки щоразу, коли приходить час купання.

Ці піни TINK k!ds™ стали нашими фаворитами! Кожне купання тепер – це весела пригода з ароматами, пухнастими бульбашками і радісними дракончиками. Я дуже задоволена, що нарешті знайшла засоби, які дбають про шкіру малюка і водночас приносять стільки радості в нашу щоденну рутину.