Мультибокс з л юксовими засобами від Lancaster та Ahava
Огляд мініатюрок: сироватки Golden Lift та мінерального лосьйону для тіла Deadsea Water
Обожнюю різного виду сироватки, і часто не можу визначитись з якоюсь однією, тому експерементую і шукаю свою ту саму. І ось отримала таку красуню. Тестую сироватку більше тижня, і маю досить приємні враження.
Як і зазначалось в інструкції наносила на очищене обличчя і шию вранці та ввечері перед щоденним кремом для обличчя. Та в одночас робила легкий масаж обличчя, спочатку нанесла сироватку рухами вгору, починаючи під підборіддям і рухаючись по низу щелепи, потім такими ж рухами від вилиць до скронь і від скронь до верхньої частини лінії росту волосся.
Властивості сироватки від Lancaster
Консистенція: досить щільна, на обличчі відчувається не обтяжливо, після нанесення гарно вбирається в шкіру не залишаючи липкості. має маленькі частинки золота, тому обличчя буде легко блищати, мені цей ефект до вподоби, тому ніякого дискомфорту не відчувала
Аромат: має легкий не нав'язливий, ніжний аромат.
Зволоження: зволожує досить гарно і відчувається легкий ліфтинг ефект
Об'єм: моя мініатюрка має 10 ml, користувалась 10 днів вранці, та ввечері, і ще достатньо залишилось щоб тестувати її далі, досить економне використання засобу
Дуже сподобався засіб, але ціна кусається
Лосьйон для тіла від Ahava
Консистенція: щільна, відчувається трохи обтяжливо, як на мене, після нанесення вбирається в шкіру, але відчуваються на ділянці де нанесений лосьйон
Зволоження: не зважаючи що трохи обтяжливий, свою функцію зволоження виконує досить гарно, наносила на ніч, це було ідеальним рішенням
Аромат: має легкий, свіжий аромат, ніби легкі парфуми, саме так я собі уявляю "sea-kissed"
Об'єм: в мініатюрці 6 ml. але хотілося б трохи більше щоб більш повноцінно оцінити ефект
Щиро дякую Makeup Club за можливість тестувати нові круті засоби
Коментарі (0)