Ксенія 💫

Продовжую пізнавати світ цих мега відомих сироваток від FarmStay.Чи виправдив равлик мої сподівання

Продовжую пізнавати світ цих мега відомих сироваток від FarmStay.Чи виправдив равлик  мої сподівання
Продовжую пізнавати світ цих мега відомих сироваток від FarmStay.Чи виправдив равлик  мої сподівання

Вітаю 🌸!

Я не пoлишаю надії зрозуміти популярність сироваток від FarmStay. Це моя друга спроба "підходу" після найвідомішої їх колагенової https://club.makeup.com.ua/post/21512/ бо подруга така була задоволена, що я не змогла піти від неї з пустими руками і не дати мені😁, щоб я також оцінила.. а може, і ні..?

І мені, здається, я розкрила їх "секрет"... але це не точно 🥴

Засіб направлений на шкіру проблему (спойлер :дуже багато питань відносно цього) та вікову. От я якраз і перевірю.

Отже, коротенько про пакування.

Воно ідентичне, як і в першому випадку, велика бадя 250 мл слизі равлика безцінної. Є ложечка також для зручності. Картонна коробка, як і баночка, виглядають досить привабливо. Взагалі, FarmStay не малу роль приділяють візуалу, тим самим відволікаючи від наповнення, та має доволі помірний (читай дешевий) цінник.

Якщо не зважати на наш сьогоднішній курс $, який летить ввись↗️, то продукція цього бренду дуже дешева.

Про "натуральний" склад - сподіваюся всі розуміють починаючи від жахливої, досить активної віддушки(вона ще більш виражена, ніж в попередній), продовжуючи наявністю муцина на п'ятому місці в дозуванні 2.500мг. Доречі, аромат після нанесення тримається на шкірі.

По консистенції ця сироватка більш тягуча, що не дивно. Колагенова- більш гелева та водяниста.

Як і в першому випадку, наявні гранули - вкраплення. Відверто, не зрозуміло що то і навіщо саме в ній.. Бо при нанесенні на шкіру вони дуже важко розчиняються і досить довго; на відміну з колагеновою, які від тепла рук та поєднанні зі шкірою стают одним цілим практично відразу. Ну це ж не муцин равлика в капсулах, я вірно розумію 🤭?

Тому саме через це є відчуття легкого скрабування начеб-то. Навіщо)?

Текстура в'язка, густіша за попередницю однозначно. По відтінку гель ледь жовтуватий.

Як видно на відео, має своєрідну приналежність до подібних засобів, де заявлено щось від равлика).

Моє використання та знову танці з бубном, щоб порозумітися.

Трошки про мою шкіру для розуміння: вікова з відповідними змінами, нормальна не схильна до сухості. Дбаю про зволоження не тільки на рівні доглядової косметики (питний режим, корисні жири..). Не використовую over в догляді, але є постійна обов'язкова база.

Так як я належу до тих, хто свій догляд вибудував на багатошаровості з легкими текстурами завдяки корейській системі, то звичайно ця сироватка була одним з етапів.

І це відразу була моя величезна помилка.

Нереальна липучість на обличчі не зникала зовсім для нанесення наступного кроку. Прочекавши досить довго я нанесла останній шар.

В результаті я мала такий слоєний пиріг на обличчі, ще й до того ж таке неприємне відчуття липке, що було просто бридко. Навіть в ввечері мені довелося більше години чекати, щоб зникла ця липкість.

Зазначу, що наміри вписати її в денну рутину, просто залишила не розпочавши.

Далі я спробувала її нанести просто на тонер (тонери я обираю зволожуючі завжди) і закрити легким кремом. Також невдало, надмірна липкість присутня була весь час і нікуди не зникала. Причому на обличчі окрім липкості є ще й блиск. Блиск, який нагадує тонку плівку. І якраз завдяки цьому "ефекту натяжіння" досягається те саме відчуття ліфтингу обличчя.. Що з цим робити, вирішувати вам🤷🏻‍♀️

Доречі, ця сама плівка (вибачабсь, ліфтинг ефект) може бути ще й якою причиною закупорювання ваших пор. Не дивуйтесь, якщо все ж таки у вас з'являться висипи.

Можливо хтось вирішить, що може я наносила багато засобу. Ні, я вже давно звикла до мінімального використання. І в цьому випадку скільки б ти не наніс, липкість буде. І переборщити з нею ну дуууже легко.

Коли оце я все "танцювала" я врешті решт запитала подругу про її догляд і куди вона і як цю сироватку наносить. Виявилося, що нажаль, моя подруга (ще старша за мене) не використовує нічого і просто на "голу " шкіру і тільки соло в ранішній рутині наносить цей засіб. Ось тому вона їй подобається і вона бачить напевно той результат, про який говорить виробник, що це може бути засобом 3 в 1 : тонік-емульсія-сироватка.

Нажаль, це не моя історія..

Відверто кажучи, використовувати цей засіб зранку навіть не уявляю можливим.

По-друге, використання для мене особисто як лише соло засобу на ніч...ну така собі історія...Зволоження, насичення? Це про вікову шкіру мова, точно?

Втретє, я взагалі не розумію для кого (тип шкіри) вона, якщо в догляді є послідовність засобів ще.

Кому зі знайомих не давала спробувати, у всіх один результат - дуже липка і шо з цим робити.

В четверте, засіб 250 мл, в пластику, за 10$ 🙈 (я б і це не заплатила) то чи варте ваше обличчя цього?

Пам'ятайте, лице у вас одне!

Сподіваюсь, була корисною) і кожна з нас зробить свої висновки про подібні штуки.

З повагою, Ксенія ✨