Reclaire Scalp Peel
Пілінг для жирної шкіри голови з AHA та BHA кислотами 💜
Я маю суху шкіру голови і лупу
Тому, що робить пілінг для жирної шкіри голови в мене на сторінці?
А я вам зараз покажу! 🥸
Reclaire Scalp Peel з AHA та BHA кислотами призначений не лише для тих хто має жирний тип шкіри голови, але й для тих у кого лупа, від якої час від часу я страждаю (сезон опалення привіт 👋)
.
Пакування: флакон об'ємом 150 мл
Має нереально зручний аплікатор у формі гребінця, кожен зубчик якого має отвір, завдяки чому дуже зручно і швидко розприділяти засіб
Консистенція: рідка водичка
Аромат: трошки кисленький, легкий
Спосіб застосування: ось тут мені особливо подобається)
Нанесіть невелику кількість засобу на суху або змочену шкіру голови, легко помасажуйте подушечками пальців протягом 2-3 хвилин та залиште на 15-20 хвилин, після чого вимити голову з шампунем та нанести звичні доглядові засоби. Особисто я наношу на суху шкіру і це дуже зручно 🫠
.
Ще виникає питання, як він не проливається?
Бо має зручне блокування)
Повертаючи верхню частину ви почуєте характерний "клац"
.
Активні компоненти:
AHA та BHA кислоти – допомагають ефективно очищати та ексфолювати шкіру голови, зменшувати надлишок себуму, запобігати появі лупи.
Ніацинамід – регулює вироблення себуму та покращує загальний стан жирної шкіри голови. Допомагає знизити запалення шкіри, зменшити почервоніння та подразнення.
Ваніліл бутиловий ефір - зігрівальний компонент, який посилює доставку поживних речовин у волосяні фолікули. Корисний своїми антиоксидантними та заспокійливими властивостями.
Ментол – має охолодний та освіжаючий ефект, покращує мікроциркуляцію крові шкіри голови.
Містить натуральні екстракти квітів ромашки та календули, які посилюють заспокійливий ефект та допомагають пом'якшити шкіру.
.
Враження
Пілінг хоч і кислотний, але не викликав жодних негативних відчутів у вигляді печіння
Зручний в нанесенні
Шкіра голови після використання ідеально чиста
Гарно прибирає лупу
Надає шаленого об'єму
В комбінації з маскою https://club.makeup.com.ua/post/56252/
зачіска виглядає неперевершено ✨
Дівчата, а ви полюбляєте такі додаткові засоби для очищення?
Якщо так то діліться які)
Коментарі (0)