Vik_Sem

Збалансований склад для підтримки жіночої краси та здоров'я.

Метушня повсякденного життя, стреси, недоліки харчування - все це відбивається на нашому зовнішньому вигляді. Перш ніж розпочати прийом вітамінів, варто зрозуміти, чому це необхідно. Волосся тьмяніє, випадає, шкіра втрачає пружність, нігті ламаються і шаруються - все це проблеми, що вимагають уваги і догляду зсередини.

Вітаміни та мінерали відіграють ключову роль у підтримці здоров'я та краси нашого організму. Саме тому я вирішила спробувати комплекс вітамінів для жінок для краси та здоров'я шкіри, волосся та нігтів від бренду ZEST

Пакування впізнається за стильним дизайном бренду, капсули знаходяться в блістері, їх зручно брати з собою. Я завжди тримаю такий блістер у сумочці, щоб не забути випити денну норму вітамінів.

Форма випуску:

Капсули приємного бордового кольору.

П'ються вони досить легко, неприємних відчуттів, побочок після застосування не викликали, неприємного присмаку теж не мають.

Одна капсула справжній скарб для підтримки нашої краси :

Завдяки 31 активному компоненту, досягається максимальна ефективність та засвоєння:

Шкіра

• Вітаміни групи В, фолієва кислота та залізо беруть участь у формуванні гемоглобіну, покращують мікроциркуляцію у клітинах шкіри, стимулюючи процеси регенерації.
  • Цинк має антибактеріальні та себорегулюючі властивості, нормалізує роботу сальних залоз, що важливо при акне та дерматитах.
  • Вітамін Е та кофеїн покращують зволоження шкіри, запобігають сухості та лущенню, також кофеїн покращує лімфоток.
  • Марганець сприяє посиленню регенерації клітин шкіри, стимулює вироблення колагену.
  • вітамін D3 сприяє захисту шкіри від шкідливого зовнішнього впливу.
  • Хром сприяє захисту шкіри від пошкоджень, спричинених окислювальним стресом.
  • Проантоціанідини (виноградні кісточки) та вітамін С оберігають колагенові та еластинові волокна від руйнування, підтримуючи здорову текстуру шкіри.
  • Бета-каротин, Галлат епігалокатехін та селен забезпечують захист від негативного впливу УФ-випромінювання, запобігаючи старінню шкіри та появі зморшок.

Волосся

• Вітаміни групи В та вітамін D3 грають одну з найважливіших ролей у харчуванні волосяних фолікулів.
  • Вітамін В12 насичує волосся киснем, В9 протистоїть передчасній появі сивини, а В2, В3, В5 і В6 борються з ламкістю волосся і запобігають їх надмірному випаданню, борються з сухістю шкіри голови.
  • вітамін D3 стимулює зміцнення волосяних фолікулів.
  • Залізо допомагає доставляти кисень до фолікулів, стимулюючи ріст волосся.
  • Цинк перешкоджає випаданню волосся, регулює підвищену жирність.
  • Мідь і тирозин необхідні для боротьби з тьмяністю волосся та появою сивини.

Нігті

• Вітамін В12, фолієва кислота (В9) та залізо покращують мікроциркуляцію, забезпечується нормалізація та прискорення зростання нігтя.
  • Біотин бере участь в утворенні кератину, який є основою нігтьової пластини та відповідає за її міцність, а також запобігає ламкості та розшарування нігтів.
  • Магній та цинк необхідні для здорової структури нігтьової пластини.
  • Вітамін D3 забезпечує здоровий вигляд нігтів, зменшує ризик лущення та відшарування.
  • Вітамін С, бета-каротин та селен підтримують імунну систему та посилюють захисні функції організму.

Я не чекала на швидкі результати.

Але вже після перших тижнів прийому вітамінів відзначила поліпшення стану шкіри обличчя. Вона стала чистішою, здоровішою і рівною, але це могло бути і від одночасного використання моїх косметичних засобів, і не найгірших. Тут судити важко. Причому ефект помітний не тільки на обличчі, а й на шиї та декольті. Колір обличчя став свіжішим, а дрібні не регулярні висипання пішли.

За моїми спостереженнями, волосся стало менш ламким і плутається набагато рідше. Більш здоровий вигляд помітний навіть на кінчиках волосся, які зазвичай схильні до сухості і перерізу.

Через місяць прийому волосся стало дійсно менше випадати, в осінньо-зимовий період випадає просто зі страшною силою, напевно це було пов'язано більше зі стресами. Але тут теж варто обмовитися, що я також використовую різні доглядові косметичні засоби та маски для волосся. Думаю, тут сукупний ефект.

Крім того, після місяця застосування комплексу можу з упевненістю сказати, що помітила значні покращення у стані своїх нігтів. Ось тут нічого більше не застосовувала і не використовувала, крім цих вітамінів. Вони стали міцнішими, перестали ламатися і шаруватися. Тепер не потрібно переживати, що манікюр швидко псується чи нігтьова пластина ослаблена.

Крім зовнішніх змін, відчула приплив енергії та легкість у всьому організмі. Мені стало легше справлятися зі стресом, покращився настрій, помітила, що можу сфокусуватися краще на роботі та у повсякденних справах.

Підводячи підсумок своєму експерименту з комплексом вітамінів для волосся, шкіри та нігтів від ZEST , можу сказати, що результати мене порадували, БАД дійсно чудовий. Поліпшення зовнішнього вигляду та загального стану організму – це те, заради чого варто приділяти увагу своєму здоров'ю.

До покупки рекомендую.