getejra

Парфумований крем для рук Vanilla Blossom

завжди обираю засоби по етикетці - маю такий ганьдж, тому цього разу була впевнена, шо моїм фаворитом стане https://club.makeup.com.ua/post/55891/ лавандоовго відтінку, але не так склалось, як гадалось - ось мій рожевий ванільний улюбленець! (в це, мабуть, важко повірити, але я не люблю рожевий колір у себе в речах, хоча інколи й проскакує 😆)

Парфумований кре�м для рук Vanilla Blossom

Крем виглядає дуже ефектно: стильна металева туба ідеального розміру для сумочки місткістю 30 мл, красивий пастельний відтінок рожевого кольору з чорними шрифтами, які гармоніюють з чорною пластиковою гвинтовою кришечкою. Додаткової захисної мебрани крем не має. Знаходиться в паперовій красивій коробочці з "хвостиком", за який його можна буде використовувати при декоруванні ялинки.

Консистенція густа, але зовсім не жирна! розподіляється легко, поглинається швидко, не залишаючи після себе плівки чи жирних слідів, шкіра рук зволожена, шовковиста, дуже гладенька. Ефект на руках мені надзвичайно подобається. Аромат вельми насичений та зберігається на руках 3-4 години і доволі активно транслюється в простір навколо. А так як він солодко-квітково-парфумований - він мені трішки заважає.

Давайте глянемо піраміду:

верхні ноти: ваніль, кокос

ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка

базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Це чудовий крем для любительок солодких ароматів - ви будете отримувати постійну насолоду від нього💗

і поки на ці крема шалені знижки - треба розбирати на подарунки, бо скоро зникнуть