Крем для рук Joko Blend
Розкішний догляд і парфумована насолода 😌
Одного разу, після довгого робочого дня, я нарешті зупинилась на хвилинку, щоб заварити собі чашку чаю. Дивлюся на свої руки – сухі, трохи почервонілі, з кількома дрібними тріщинками, які з’явились через постійні миття рук і холодний вітер. Останнім часом руки виглядали так, ніби я взагалі не доглядала за ними, хоч у мене завжди в сумочці був якийсь крем для рук. Але ці постійні ритуали – нашвидкуруч, без задоволення, аби просто зм’якшити шкіру на кілька хвилин – перестали приносити ефект. І тоді я зрозуміла, що потребую чогось більше.
Давайте розглянемо кожен із трьох варіантів і з’ясуємо, у чому їхні особливості:
Oud Rosewood — елегантність у кожній краплі
Крем для рук Oud Rosewood має тонкий, але насичений аромат, який поєднує квіткові нотки з теплими деревними відтінками. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче відчувати справжню розкіш у повсякденному догляді. Завдяки спеціальній ламелярній емульсії, яка нагадує структуру природного ліпідного бар’єра шкіри, цей крем глибоко зволожує та сприяє відновленню.
Ароматна піраміда:
• Верхні ноти: перець, троянда, шафран
• Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель
• Базові ноти: ваніль, суха амбра
Активні компоненти:
• Пантенол — сприяє загоєнню дрібних пошкоджень, підтримує регенерацію.
• Екстракт центелли — знімає подразнення, відновлює шкіру.
• Олія аргани та макадамії — багаті антиоксидантами, запобігають передчасному старінню
Spicy Vetiver — пряна свіжість та зволоження
Spicy Vetiver — це справжній вибух аромату: пряний і свіжий, який миттєво оживляє настрій. Цей крем насичує шкіру вологою, робить її ніжною і м’якою на дотик, а ароматичні ноти імбиру і ветиверу залишають відчуття легкості та енергії.
Ароматна піраміда:
• Верхні ноти: імбир, бергамот
• Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн
• Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер
Активні компоненти:
• Екстракт жасміну — заспокоює подразнення, додає антибактеріальний захист.
• Олія макадамії — живить шкіру, зберігає її еластичність.