ANN_DI

Крем для рук Joko Blend

Крем для рук Joko Blend

Одного разу, після довгого робочого дня, я нарешті зупинилась на хвилинку, щоб заварити собі чашку чаю. Дивлюся на свої руки – сухі, трохи почервонілі, з кількома дрібними тріщинками, які з’явились через постійні миття рук і холодний вітер. Останнім часом руки виглядали так, ніби я взагалі не доглядала за ними, хоч у мене завжди в сумочці був якийсь крем для рук. Але ці постійні ритуали – нашвидкуруч, без задоволення, аби просто зм’якшити шкіру на кілька хвилин – перестали приносити ефект. І тоді я зрозуміла, що потребую чогось більше.

Давайте розглянемо кожен із трьох варіантів і з’ясуємо, у чому їхні особливості:

Крем для рук Oud Rosewood має тонкий, але насичений аромат, який поєднує квіткові нотки з теплими деревними відтінками. Це ідеальний вибір для тих, хто хоче відчувати справжню розкіш у повсякденному догляді. Завдяки спеціальній ламелярній емульсії, яка нагадує структуру природного ліпідного бар’єра шкіри, цей крем глибоко зволожує та сприяє відновленню.

Ароматна піраміда:

• Верхні ноти: перець, троянда, шафран

• Ноти серця: дерево уд, пачулі, карамель

• Базові ноти: ваніль, суха амбра

Активні компоненти:

Пантенол — сприяє загоєнню дрібних пошкоджень, підтримує регенерацію.

Екстракт центелли — знімає подразнення, відновлює шкіру.

Олія аргани та макадамії — багаті антиоксидантами, запобігають передчасному старінню

Spicy Vetiver — це справжній вибух аромату: пряний і свіжий, який миттєво оживляє настрій. Цей крем насичує шкіру вологою, робить її ніжною і м’якою на дотик, а ароматичні ноти імбиру і ветиверу залишають відчуття легкості та енергії.

Ароматна піраміда:

• Верхні ноти: імбир, бергамот

• Ноти серця: зелений чай, троянда, бензоїн

• Базові ноти: деревина, пачулі, ветивер

Активні компоненти:

Екстракт жасміну — заспокоює подразнення, додає антибактеріальний захист.

Олія макадамії — живить шкіру, зберігає її еластичність.

Vanilla Blossom — це крем для рук з насиченим, але м’яким ароматом ванілі, кокоса і сандалового дерева. Це неймовірно ніжний і заспокійливий аромат, який асоціюється з теплом та комфортом. Крем на основі ламелярної емульсії швидко всмоктується, не залишає липкості та дарує шкірі тривале зволоження.

Ароматна піраміда:

• Верхні ноти: ваніль, кокос

• Ноти серця: кашемірове дерево, боби тонка

• Базові ноти: мускус, солодка амбра, сандалове дерево

Активні компоненти:

Пантенол — забезпечує регенерацію шкіри, особливо актуально для сухої та пошкодженої шкіри.

Екстракт центелли — допомагає заспокоїти подразнену шкіру.

Креми Joko Blend — це дійсно унікальне поєднання ефективного догляду та вишуканих ароматів. Кожен крем має власну ароматичну піраміду, що дарує незабутні відчуття та настрій, але водночас кожен з них забезпечує глибоке зволоження, живлення та захист. Завдяки ламелярній емульсії активні компоненти проникають у глибокі шари шкіри, зберігаючи її м’якою, гладенькою і зволоженою протягом тривалого часу.

Ці креми ідеально підходять для щоденного догляду та додають нотку розкоші у повсякденні ритуали.

А їх пакування - це ідеальний варіант для подарунку 🎁