Трендовий Brown у макіяжі
Pierre Rene Wings Maker Eyeliner
Підводка в трендовому шоколадному відтінку Pierre Rene Wings Maker Eyeliner не дала пройти повз себе!
Формат випуску
Була упакована в картонну коробочку, приємного шоко відтінку з золотим брендуванням. Дууууже гарно.
Дизайн
Футляр глянцевий виглядає дуже естетично, золоте брендування так гарно грає на світлі. Ковпачок щільно закривається, підводка не сохне.
Аплікатор
Пензлик. Дуже зручний, пружний та відмінно ві ддає продукт, не забивається.
Текстура | Консистенція | Пігментація
Досить рідкий лайнер, але при цьому він не розтікається у текстуру шкіри, що дуже приємно. Фініш природний. Пігментація - є легка прозорість, тому відтінок тіней може трохи видозмінити підсумковий колір.
Відтінок Brown
Коричневий відтінок, який від щільності нанесення та кута падіння і в цілому освітлення то коричневий, то прямо смачний шоколадний. Насправді просто чудовий відтінок. Але видно, що в складках він трохи яскравіший і щільніший.
Нанесення
Стрілка фіксується відразу під час проведення. Можна спокійно нашарувати, сама себе не знімає. Не розтікається, не затікає куди не треба. Ведеться ідеально — не робить парканчик. Можна наносити дуже тонко.
Поведінка на очах | Відчуття в носці
Не тріскається і не тьмяніє. Загалом вона залишається такою ж, як і при нанесенні.
Не стягує шкіру та не підкреслує недоліки.
Ніяк не відчувається і не дратує очі, що особливо важливо користувачам контактних лінз.
Стійкість | Демакіяж
Підводка стійка! Не розтікається від води, навіть якщо потім по ній трохи провести, якщо терти, то можна стерти все, безперечно.
Лежить чудово – не тріскається. Усі супер.
Демакіяж виконується без складнощів, зручно.
Витрата
Як і у всіх підводок з пензликом — витрачається вона мінімально, мені такої вистачить місяця на 3, якщо користуватимусь часто, мало не щодня. Звичайно, все залежить від стрілок, що малюються, і кількості нашарування.
Враження
Підводка просто чудова, єдине, що є невелика прозорість, у плані, що пігмент все ж таки не максимально щільний, особисто я проводжу по одному місцю двічі. Хоча в цілому можна обійтися і в одне проведення, але для насичення я проводжу кілька разів.
А в іншому – я вкрай задоволена. Поки підведення не підтікає, сподіваюсь і не почне.
Дякую, що читаєте.
Вікторія.
Коментарі (0)