getejra

Подарунковий бокс

Подарунковий бокс

Щось я трохи затягнула з цим дописом, хоч вже й давно відфоткане все і один скраб вже в викидушках на листопад)

Розпаковка виграшного пакуночка від MAKEUP Club була ось тут https://club.makeup.com.ua/post/54312/

гелі для душу одразу передарувала подружкам і вони просто в захваті від ароматики та густини!

В наборі були:

🍇Чорна смородина й ваніль - аромат смачний та апетитний, наче варенька

🍑Білий персик і фрезія - приємний ніжний аромат персика

🍊Апельсин і білі квіти - легкий ненав'язливий аромат, це мій улюбленець!

Враховуючи ціну до 100 грн за 250 мл - чудовий продукт!

Подарунковий бокс

Я вперше мала досвід користування настільки олійними цукровими скрабами для тіла, тому було цікаво.

Обидва красивого помаранчевого кольору. Додатково були захищені фольгованою мембраною, що захистить від протікань.

цей аромат мій фаворит з усіх засобів: свіжий солодкий апельсин з ноткою кислинки, яку дає чай. Скрабуючі частинки крупні - я таке люблю. Але у мене з ним чомусь доволі велика витрата -дівчата, а як у вас? баночки 250 г мені вистачило на 3 використання на все тіло.

дуже легенький літній аромат персика, знову ж таки тішить, що не хімозний. Дія аналогічна як і в попереднього. Єдине, чому цей скраб не стане моїм фаворитом - особисто мені не подобається олійна плівка, яка після нього залишається на тілі. намагалась сфотографувати як з шкіри стікає вода із-за неї. Читала в дописах дівчат, що декому таке подобається. Мені, на жаль ні, я люблю наносити окремо засоби для зволоження тіла, які його не жирнитимуть. Але суничку б спробувала лише заради ароматики🍓

Сіль для ванни вся однакова по дії, відчуттях та характеристикам (всі баночки 400 г).

Мій фаворит саме ця: в міру кислинка, в міру солодкості, не приторна. Аромат не хімозний, колір води після розчинення приємний.

На одне використання по інструкції треба 100 г, мені цього замало - я брала десь 170-180 г, тобто такої баночки вистачає на 3 рази.

Спочатку думала, що саме ця сіль стане моїм фаворитом із-за лавандового кольору 💜, але в банці для мене був занадто інтенсивний аромат. та при розчиненні в воді він став таким легким та надзвичайно приємним - тож це друге місце.

Цей аромат для мене специфічний, доки не розчинений в воді: занадто солодкий і приторний. та в ванній він звучить зовсім інакше - приємно, легко, пахне літом, степом, польовими квітами та вощиною - я з ним релаксую та набуваюсь душевним теплом.

Бокс вийшов справді чудовий і дійсно дуже ароматний. я задоволена та дякую за можливість спробувати стільки нових та цікавих засобів для мене!