П ід гучною назвою ховається напрочуд спокійний і тихий аромат.
Landor Love Memory Sweet
Всім привіт!
Love Memory Sweet – це другий аромат бренду Landor, з яким я знайомлюся. Після Choko Milk мені захотілося подивитися, що ще цікавого є у цього бренду і першим мені підвернувся Love Memory Sweet
Погляньмо на піраміду аромату:
Тип аромату: квіткові, шипрові
Початкова нота: Бергамот, Бузок, Вишня, Малина
Нота серця: Ірис, Вершки, Давана, Мімоза, Неролі, Півонія
Кінцева нота: Аміріс, Бурбон, Ваніль, Ветівер, Пачулі
Я подивилася піраміду відразу, перш ніж спробувала аромат, і чекала чогось грубого, насиченого і в дусі ретро. На ці думки мене наводили бузок з мімозою у піраміді.
І те, що я почула, на собі, виявилося повною протилежністю моїм очікуванням.
Розкриття аромату:
На шкірі та на одязі Love Memory Sweet звучить однаково, за винятком стартових нот. На одязі на старті в цьому ароматі є гіркувата нота, схожа на лікарняний запах ліків. Вона відчувається тільки перші пару хвилин, а потім залишається тільки квіткова пудра, що лоскоче ніс, і м'який бархатистий бузок. Такого дивовижно ніжного бузку я ще не зустрічала в парфумерії.
Спочатку загальне враження в мене було, що Love Memory Sweet нагадує суміш ароматів. Але в міру розкриття аромату, риси почали змінюватися і, розкрившись, аромат набув індивідуальності.
Подібних йому ароматів я ще не зустрічала. Квіти дуже реалістичні, вони звучать як живі у цьому ароматі. Мімоза не задушлива, бузок без різких нот. Квіти сплітаються в ніжній, важкій композиції і весь аромат здається м'яким, затишним. Ваніль не нудотна, вона дуже насичена. Аромат тихий, обволікаючий, його пудрово-ванільний шлейф здається практично невагомим.
Стійкість на шкірі до 7 годин, а на одязі звучить більше доби. Аромат настільки тихий, що іноді здавалося, що його й немає, але піднісши зап'ястя до носа, я знову відчувала пудрову насолоду.
Love Memory Sweet неймовірно жіночний, я не відчуваю в ньому нічого схожого на "аромат бабусі", як писали у відгуках. Але водночас відчувається, що аромат дорослий не для юних дівчаток.
Цю парфумерну воду можна носити як повсякденний аромат. Її тонкий, ніжний запах не набридає і не дратує оточуючих.
Love Memory Sweet чудово звучить як у теплі, так і на холоді. Він буде доречним усюди і завжди, але не на всіх.
КОМУ Я ЙОГО РАДУ І НА ЯКИЙ СЕЗОН
Багато парфумів можна назвати унісекс-парфумами, але не цей.
Він має суто жіночий вайб.
Він ідеально підійде на теплу пору року.
В решту сезонів я ним теж користуюся.
Але з навесні і влітку у нього просто 100% розкриття.
Коментарі (0)