Kerastase Premiere
Kerastase - це легендарний бренд, створений у Парижі у 1964 році. Мені випала чудова можливість протестувати їхні засоби, тому ділюсь враженням🤍
Я отримала пакунок з міні-версіями трьох продуктів гами Premiere: декальцинуючий пре-шампунь, декальцинуючий шампунь-ванна та фондан для зволоження. Ключовими компонетами цієї серії є лимонна кислота, гліцин та пептиди, і направлена лінійка на зменшення перенакопичення кальцію, що провокує ламкість, та на відновлення пошкоджених кератинових звʼязків волосся. Це обіцяє бренд. А що насправді?
Наповнення
Одразу хочу відмітити неймовірно гарне пакування, яке приємно тримати в руках і цікаво відкривати. Перше, що ми знаходимо всередині, - це пре-шампунь. Має текстуру прозорого гелю та приємний лимонний аромат. Взагалі всі засоби мають схожі аромати, дуже концентровані у пляшечках, але після висушування волосся ненавʼязливо пахне чистотою і свіжістю. Мені сподобався цей ефект!
Цей засіб, як і сказано в інструкції, я наносила на вологе волосся і тр имала 5 хвилин, змивати його не потрібно, можна потім одразу наносити шампунь.
Шампунь має дуже густу, я б навіть сказала, липкувату текстуру. Цей засіб дає багато піни, і навіть невеликої кількості шампуню вистачить, щоб ретельно промити волосся. Я наносила шампунь двічі за звичкою, але з конкретно цим засобом, думаю, це не обовʼязково.
Взагалі я надаю перевагу тим шампуням, які:
а) очищують до скрипу, бо я маю жирний тип шкіри голови;
б) не містять у складі силіконів.
Цей засіб не підходить мені по обом критеріям😁 і я навіть була впевнена, що мені не сподобається. Але! Вже після цих двох етапів ще мокре волосся було мʼяким на дотик і його можна було без зусиль розплутати.
Next one - це кондиціонер. Він йшов у такому саше в обʼємі 10 мл, чого якраз вистачило на одне використання для мого волосся. Маску також треба витримати 5 хвилин, що мені дуже подобається, бо здебільшого я не маю часу/бажання чекати довше.
Результат
Коли я висушила волосся, воно було значно мʼякіше на дотик, ніж завжди. Я дуже здивувалася, але шкіра по відчуттях була ідеально чистою (нагадаю, що шампунь не промиває до скрипу). Мене завжди турбувала проблема сухості по довжині, що б я не використовувала, але на цей раз на кінчиках було відчуття свіжого зрізу, волосся живе і зволожене🤤 Також візуально результат не залишить байдужим нікого.
Мій висновок: я у захваті від цієї лінійки догляду, хоча жодних очікувань не мала. Kerastase, ви ❤️
Коментарі (0)