То для кого цей оазис?
Old Spice Oasis Deodorant Stick
Дівчата у клубі дуже спокусливо розповідали про цей дезодорант з його цікавим ароматом. Тож і я вирішила, що він мені потрібен. Точніше, звісно, моєму чоловікові😁 Але ж я мусила турботливо перевірити якість новиночки. Чи не так?)
Дезодорант у форматі стіку. Об’єм 50 мл. Паковання виготовлене на 50% з переробленого пластику. Склад не містить солей алюмінію.
Дезодорант легко наноситься, приємно ковзає по шкірі. Швидко вбирається. Не залишає слідів на одязі. Щодо 48 годин свіжості не знаю, але з ранку і до вечора у спокійному режимі захищає файно.
Та найголовніше: АРОМАТ. Димно-ванільний з деревними нотами та легкою свіжинкою, притаманною чоловічим засобам. Насичений, звабливий, помірно солодкуватий. Особливо приємно розкривається саме на шкірі. Ідеальний унісекс варіант😍
Ну і, як ви зрозуміли, я теж ним потрошку користуюсь. І просто іноді відкриваю його, щоб понюхати. Бо дуже вже він приємно пахне.
То для кого цей оазис? Безперечно, і для чоловіків, і для жінок. Для всіх, кому подобаються димно-ванільні аромати. А я не знаю, як таке може не подобатись😉
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)