Макіяж у стилі old money, не за всі гроші
Бюджетний варіант для дорогого вигляду
Макіяж у стилі "Old Money" — мінімалізм та елегантність
Сьогодні розповім, як створити ефектний і водночас природний макіяж у стилі old money за допомогою мінімального набору засобів. Цей стиль наголошує на природній красі, здоровій шкірі та витонченості, без перевантаження деталями. Для цього луку я використала лише 5 продуктів:
Крок 1. Вирівнювання тону: пудра та консилер/коректор 2 в 1
Почнемо з легкого і рівного тону обличчя. Я використала консилер/коректор 2 в 1 від Eveline, щоб приховати дрібні недоліки та темні кола під очима, додавши обличчю свіжості. Потім нанесла трохи пудри LCF на Т-зону, щоб зробити фініш матовим, але не забирати природне сяйво шкіри.
Крок 2. Виразні очі та брови: туш як універсальний інструмент
Я обрала універсальну туш Glambee для вій, яку також використала для брів. Спочатку нанесла туш на вії, підкреслюючи їх довжину та додаючи об’єм, створивши м’який, відкритий погляд. Потім легкими штрихами туші пройшлася по бровах, додаючи їм чіткість та природний об’єм. Це додає обличчю структури, зберігаючи природність.
Крок 3. Рум'яна для свіжості та елегантності
Трохи рум'ян Eveline на яблучка щік оживляють обличчя, додаючи йому ніжності та натурального вигляду. Використовуйте рум'яна, що підходять вашому тону шкіри, щоб виглядати свіжо та елегантно, ніби після прогулянки на свіжому повітрі.
Крок 4. Ніжні губи з шоколадним відтінком
На завершення я нанесла шоколадний бальзам Eveline для губ, який додає обличчю тепла і робить образ гармонійним. Цей відтінок підкреслює губи, але залишається стриманим і природним — саме те, що потрібно для стилю old money.
Чому цей макіяж вартий спроби?
Він виглядає доглянуто, вишукано та підходить як для щоденних образів, так і для особливих випадків. Секрет у мінімалізмі та підкресленні природної краси, що надає образу розкоші та елегантності!
Коментарі (0)