Масло-плампер для губ
Bless Beauty Plumper Lip Oil
Я щось довго не могла визначитись з брендом та кольором плампера – але тут у Bless вийшла новинка і метч склався.
Опис від виробника: олія-плампер для губ з ментолом миттєво створює тривалий ефект глянцевих і об'ємних губ. Його ніжна, нелипка текстура надає губам виразний об'єм, при цьому залишається комфортною на шкірі. Помірний ефект ментолу поступово збільшує губи, роблячи їх більш пухкими. Олія забезпечує зволоження та пом'якшення протягом усього дня. Великий і зручний аплікатор дозволяє рівномірно нанести засіб для ідеального фінішу.
Пакування
Флакон мініатюрний, зроблений із прозорого пластику. Об'єм - 3,7 мл. Країна-виробник: Польща. Додатково захищений прозорою плівкою, на флаконі нанесена вся необхідна інформація: склад, терміни придатності, дані виробника.
Шийка флакона здається доволі широкою, сам дозатор ідеального розміру і затримує всі надлишки олії, завдяки чому внутрішня частина кришки та гвинтовий механізм завжди абсолютно чисті.
Аплікатор доволі великий, але цілком зручний. Це м'який спонжик з безліччю ворсинок, що дозволяє наносити продукт більш комфортно та чітко.
Аромат приємний, солодкуватий та не хімозний.
Олія дуже густа, завдяки чому добре фіксується на губах, і не стікає ні з аплікатора, ні з губ, навіть якщо нашарована.
Milky Pink
Відтінок 02 насправді виглядає не таким рожевим, як у флаконі, колір при нанесенні практично прозорий, що видно на свотчі на руці, але на губах має ледь помітну рожевинку.
Моє улюблене комбо: як блиск поверх олівця для губ, а якщо хочеться яскравості кольору – тоді ще наношу на засіб 3 в 1 від цього ж бренду.
Враження
Стійкість доволі хороша. Можна використовувати у якості доглядового засобу на очищену шкіру губ. Або у якості блиску поверх стійких текстур.
Відразу після нанесення відчувається легке поколювання, але й одночасно шкіра губ пом'якшується, візуально вони стають більш пухкими, гладкими, красивими, блиск олії нежирний, а глянсовий – мені подобається такий ефект, зазвичай я мала дуже хардкорні плампери – пекло аж до сліз (ну люблю таке), але на холодний сезон радію, що цей діє дуже ніжно та без спец-ефектів.
Коментарі (0)