getejra

Кремові рум'яна Bless Beauty Liquid Pigment 3in1

Liquid Pigment 3in1 – це високопігментований універсальний продукт, який підходить для створення повноцінного моно-макіяжу.
Завдяки легкій формулі Liquid Pigment 3in1 гарно розтушовується і його можна наносити на:
👄 на губи як тінт або пігмент
👀 на повіки як рідкі кремові тіні
💗 на обличчя як рум'яна

Засіб в рожевому флакончику-тюбику з тактильно приємного м'якого пластику, на ньому знаходиться вся необхідна інформація: об'єм 10ml, країна- виробник Польща.

Склад: Water, Dimethicone, Propylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-8 Dimethicone, Synthetic Beeswax, Isononyl Isononanoate, Peg-10 Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Synthetic Fluorphlogopite, Diazolidinyl Urea, Mica, Tin Oxide, Fragrance, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Ci 77891, Ci 15850, Ci 77492, Ci 77491,Ci 77491, Ci 77499, Ci 45410, Ci 19140.

Вузький носик при легкому нанесенні на тюбик видає необхідну кількість засобу. Можна наносити пензлем, спонжем чи пальцями. Я вирішила скористатись

скористатись спонжем (також віж Bless) та пальцями 🙃. Колір здається насичено яскравим кораловим, але при розтушовці перетворюється справді в нюдовий квітковий 🌺

Нанесла невелику кількість пігменту на яблучка щік і розтушувала його спонжем, для отримання природного рум'янцю. Цієї кількості що на фото мені вистачило на 2 щоки та очі.

На повіки нанесла пігмент пальцями - вийшов дуже м’який та ніжний відтінок.

Легкими прихлопуючими рухами нанесла пігмент на губи пучками пальців. Для насиченішого відтінку наносила кілька шарів: для більш інтенсивного ефекту поступово додавала шари до досягнення бажаного рівня насиченості.

Для глянцевого ефекту закрила зверху ще плампером від цього ж бренду https://club.makeup.com.ua/post/56435/

І ось такий у мене вийшов результат.

Легка формула легко розтушовується, залишаючи на шкірі ніжний, вологий фініш, який зберігається протягом усього дня.

Це настільки зручно що лише одним засобом можна зробити повноцінний ніжний макіяж, але інколи хочеться додати більше чіткості та акцентів, тому беремо в допомогу коричневий олівчик-каял для очей, коричневу туш, консилер та завершуємо образ.

глянути що з того вийшло можна тут https://club.makeup.com.ua/looks/56160/ - саме з цим мейком я знімала привітання клубу з 2-річчям

Мені дуже подобається ідея комбо кількох продуктів в одному - це зручно, комфортно, займає менше місця та зменшує кількість відходів пластику, що великий плюс стосовно еко-свідомості.