Vik_Sem

Масло для тіла Bettina Barty

У своїх відгуках я дуже часто говорю про те, що я не дуже люблю сильно - поживні, маслянисті текстури, батери і щось подібне я використовую дуже рідко!

Але взимку, особливо в холод, з включенням центрального опалення моя шкіра буквально «просить» подібних текстур, та по більше!

З продуктами бренду Bettina Barty я вже знайома і вирішила спробувати щось для тіла, щось щільне та насичене!

Я дуже хотіла придбати щось з лінійки батерів і мій вибір упав на батер для тіла Honeymelon, який ідеально вписався в мій догляд саме осінньо - зимовий період!

Не знаю як зараз, але на момент покупки в цій лінійці було, здається, три продукти з різним ароматом, різними екстрактами і я вирішила обрати літній соковитий аромат, який 100 % підійматиме настрій.

Тим більше, у відгуках писали про «неймовірний аромат», класну вершкову текстуру і я просто не втрималася і замовила саме цей варіант!

Відразу хочеться почати з того, що тут дуже важка баночка, об'ємом 300 г

Мені дуже подобається її невеликі розміри і те, що я можу з легкістю своєю невеликою рукою відкрутити її кришку. І великим плюсом для мене є додаткова захисна пластикова мембра

Наступний момент, який мені теж подобається – це те, що сама упаковка є прозорою і я можу легко спостерігати витрату та залишок.

На самій цій упаковці винесено велику кількість інформації про засіб і це теж я не можу не відзначити, тому що я не люблю тих моментів, коли я щось забула і мені необхідно «лізти в мережу» і згадувати))

Ще одна причина полюбити масло для тіла Bettina Barty – це те, звідки воно походить. Бренд пишається тим, що засоби виготовлено в Німеччині, де якість і екологічність є першочерговими. Тож я можу бути впевнена, що кожен продукт виготовлено з особливою ретельністю та увагою до деталей.

Це справді щільний крем, але з приємною вершковою текстурою, яка тане з кожним дотиком.

Аромат яскравий, дуже смачний. Це дійсно, стигла, соковита, мее\дова диня, яку секунду назад розрізали. Ну дуже смачно)))

За ароматом все виявилося ідеальним, аромат є, я його відчуваю, але він взагалі мене не напружує!

Зазвичай, подібні засоби я використовую тільки так - наношу на шкіру після прийняття душу, на вологу, розпарену шкіру і при такому способі застосування засіб дуже легко розподіляється, швидко вбирається і при цьому я не отримую абсолютно ніяких маслянистих ділянок, плям на одязі та якихось інших неприємних моментів!

Це масло для тіла , що складається з 95% натуральних інгредієнтів, є справжнім еліксиром краси. Ви можете бути впевнені, що його виготовлено з ретельно відібраних інгредієнтів, які забезпечують оптимальний догляд за вашою шкірою. У той же час він на 100% веганський і не містить мікропластику , що робить його екологічно свідомим вибором.

Активні компоненти:

• Олія соєва - відновлює епідермальний бар'єр і вологоутримуючу здатність шкіри, завдяки наявності токоферолів і фітостеринів має виражену регенеруючу дію.
  • Олія Ши, карите - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає шкіру від впливу сонячних променів і сприяє її відновленню.
  • Олія кокосова - сприяє збереженню пружності та еластичності шкіри, перешкоджає появі пігментних плям, усуває ознаки старіння, відновлює проблемну та пошкоджену шкіру.
  • Пантенол - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.
  • Лимонна кислота - чудово допомагає при лущенні шкіри та знімає запалення.

Я чудово розумію, що на теплу пору року, напевно, ефекти від застосування цього засобу будуть зайвими, навіть надмірними, але на прохолодну пору року — це відмінний, багатофункціональний засіб, який закриває відразу кілька потреб моєї шкіри: Це чудовий поживний догляд для шкіри тіла, особливо якщо у вас шкіра схильна до сухості і ви любите її доглядати подібними засобами!

Однозначно рекомендую вам придивитися до цієї лінійки і вибрати для себе якийсь ідеальний крем - баттер, я думаю що тут кожен знайде відповідний для себе варіант!