Tink Kids — від ніжного очищення до солодких ароматів
Маленькі радощі для великих турбот 🤍
Думаю, всі батьки розуміють, як це — шукати засіб, що одночасно підходив би дитині, добре виконував свою роботу, і не мав “гіркого” запаху ліків. Ось я згадуючи свої пошуки універсального дитячого засобу: спробуй знайти щось, що подобатиметься малечі, не дратуватиме її шкіру та подарує радість навіть під час миття волосся! І тут я побачила набір Tink Kids. Яскравий дизайн, милі аромати — вирішила ризикнути й взяти. Розповім, як це було!
Шампунь-бальзам 2-в-1 Sweet Berry
Цей шампунь-бальзам став нашим фаворитом. Як тільки я відкрила кришечку, в повітря злетів аромат солодких ягід, такий насичений і апетитний, що навіть у мене з’явилося бажання митись. Його приємна густа консистенція відмінно піниться, але не агресивно — волосся очищується ніжно, не пересушується. Ще один плюс — жодних сліз, і печіння очей. Я помітила, що волосся стало трохи блискучішим і слухнянішим. Пантенол і ромашка, що входять до складу, роблять свою справу — ніякого подразнення на шкірі, навпаки, вона здається більш зволоженою.
Шампунь-бальзам 2-в-1 Gummy Bears
Якщо ви шукаєте шампунь з солодким, цукорочним ароматом, цей варіант просто створений для дітей, які полюбляють “солодкі штучки”. Шампунь з ароматом гумових ведмедиків додає якоїсь чарівності звичайному миттю голови. Засіб легко змивається, але ретельно очищує волосся і шкіру голови, залишаючи волосся м’яким, доглянутим і приємним на дотик. Чудово справляється навіть із стійким брудом після прогулянок на вулиці, не залишаючи відчуття сухості чи стягнутості.
Ну що я можу сказати? Tink Kids — це не тільки гарний засіб для догляду за дитячим волоссям і шкірою голови, але й веселе “пригодницьке” миття, яке нам тепер не терпиться повторювати. Дитя в захваті, бо кожен раз це мов би свято ароматів: то ягідне, то наче смаколики у вигляді ведмедиків! І, що важли во, жодних подразнень чи алергій, що іноді трапляється з дитячими засобами.
Варто відзначити, що для мене це справжня знахідка (але ж не будемо про “знахідку”, адже всі знають, що з дітьми це завжди складно знайти щось на всі випадки життя). Набір зробив наше життя простішим, додав трішки радості у звичайний ритуал миття, і навіть мій син почав менше тікати від мене, коли я їх кличу купатися. І так, моє серце тепер належить Tink Kids — нарешті знайшли те, що задовольняє і мене, і моїх маленьких приверед.
Коментарі (0)