V-R-O-D-L-Y-V-A

Touch Protect

Touch Protect

Привіт Makeupclub 🖤

Мило у моєму повсякденному житті 🐾 Ефективне, доглядове, з приємним запахом та у великій пляшці.

Об'єм: 500/ 1000 мл.

Колір: салатовий з перламутровим переливом.
Запах: легкий, освіжаючий, трав'яний.

Інгредієнти: алое вера (зволожувач), бетаїн (ПАР), чайне дерево (зволожувач, має заспокійливі і антибактеріальні властивості).

Формула засобу: з гліцерином (зволожувач), з триклозаном (має антибактеріальні властивості).

Мило замовляю не вперше і помітила зміну в укопуванні.

Раніше була матова біла упаковка, міцніший пластик, з дозатором, який для мене був зручний, за допомогою якого можна було закрити упаковку від протікання, просто проктутив за підказкою зверху на носику.

Зараз це прозора тара, пластик більш гнучкий, дозатор інший, з довшим носиком, яким також можна закрити упаковку, але щоб це зробити, доведеться видавити мило на руку і прокрутити, без цього ніяк. І він більше видає мила за раз, ніж попередній дозатор.

Склад не змінився. Є 2 барвники та парфумована віддушка, але мені подобається.

З плюшок в складі:

🍃 алое віра

🧴 олія чайного дерева

🧴 насіння соняшнику

💧 гліцерин

💧 пропіленгліколь

Особливості під час використання:

• добре пінитися від невеликої кількості мила;
  • приємний аромат;
  • м'якого очищує;
  • не сушить шкіру рук (після 20 разів миття за день мої руки вже риплять від нього, що є добрим показником, коли від більшості засобів шкіра відвалюється після 8-10 разів);
  • містить антисептичний комплекс в оптимальній концентрації, достатній для зменшення або пригнічення росту мікроорганізмів на шкірі;
  • склад збагачений рослинними інгредієнтами;
  • залишає відчуття чистоти, свіжості, комфорту;
  • витрата економна.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜