Touch Protect
Рідке мило з антибактеріальним ефектом "Алое віра та чайне дерево" 🫧
Привіт Makeupclub 🖤
Мило у моєму повсякденному житті 🐾 Ефективне, доглядове, з приємним запахом та у великій пляшці.
Об'єм: 500/ 1000 мл.
Колір: салатовий з перламутровим переливом.
Запах: легкий, освіжаючий, трав'яний.
Інгредієнти: алое вера (зволожувач), бетаїн (ПАР), чайне дерево (зволожувач, має заспокійливі і антибактеріальні властивості).
Формула засобу: з гліцерином (зволожувач), з триклозаном (має антибактеріальні властивості).
Мило замовляю не вперше і помітила зміну в укопуванні.
Раніше була матова біла упаковка, міцніший пластик, з дозатором, який для мене був зручний, за допомогою якого можна було закрити упаковку від протікання, просто проктутив за підказкою зверху на носику.
Зараз це прозора тара, пластик більш гнучкий, дозатор інший, з довшим носиком, яким також можна закрити упаковку, але щоб це зробити, доведеться видавити мило на руку і прокрутити, без цього ніяк. І він більше видає мила за раз, ніж попередній дозатор.
Склад не змінився. Є 2 барвники та парфумована віддушка, але мені подобається.
З плюшок в складі:
🍃 алое віра
🧴 олія чайного дерева
🧴 насіння соняшнику
💧 гліцерин
💧 пропіленгліколь
Особливості під час використання:
- добре пінитися від невеликої кількості мила;
- приємний аромат;
- м'якого очищує;
- не сушить шкіру рук (після 20 разів миття за день мої руки вже риплять від нього, що є добрим показником, к оли від більшості засобів шкіра відвалюється після 8-10 разів);
- містить антисептичний комплекс в оптимальній концентрації, достатній для зменшення або пригнічення росту мікроорганізмів на шкірі;
- склад збагачений рослинними інгредієнтами;
- залишає відчуття чистоти, свіжості, комфорту;
- витрата економна.
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)