Olena_

Чи знайшла вже аналог чи ще в пошуках...

Чи знайшла вже аналог  чи ще в пошуках...

Привіт дівчатка. Нарешті пишу про обіцяний в луксі допис https://club.makeup.com.ua/looks/47822/ про туші, протестила я їх по повній).

Прошу вибачення за те що інколи пропадаю з нашої бюті сім'ї і не завжди відразу можу відповісти на коментарі (робота, діти і т. д.) але я всім вдячна що прийняли мене в спільноту і читаєте мої коментарі, враження ніби я поспілкувалася з подругами вживу), справді дуже приємно.

Ну що ж поїхали.

І так перша туш Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara.

Непогана туш, розділяє, трішки завиває і подовжує вії але для мене це середній результат. У мене це вже не перша туш від Eveline і є які від цього бренду дають кращий результат. Консистенція туші середньої густини, в носці не осипається і не розмазується під очима, принаймні у мене.

А тепер що мені в ній не подобається а не подобається те що на віях в процесі фарбування вона ніби трішечки комкується на віях а також не подобається кінчик самої щіточки, він майже лисий і через це коли я намагаюся підлізти до вій в куточках ока - з кінчика щіточки налипає більше туші в ці місця і їх складніше ним розділити. Докористуюся але більше не повторю.

Друга туш для вій від GlamBee Creative Cool Volume.

Цікава туш), я розумію що ціна в неї ну дуже бюджетна але навіть в такому ціновому сегменті є набагато кращі.

І так один плюс в ній це тільки щіточка і чорний насичений колір.

В процесі, коли ви намагаєтеся її нанести, вона вже починає швидко підсихати і послідуючі рухи щіточкою в деяких місцях саме наліплюють шар туші на попередній а з інших навпаки знімають попередній і у вас виходять нерівномірно прокрашені вії, вперше зустрічаю таку формулу туші яка живе окремо від щіточки і вій)). Потім коли ви намагаєтеся хоч якось врятувати ситуацію і повторно профарбувати ті вії де туші вже немає то сусідні вії, на яких вона ще є, починають злипатися в одну палку), додаткове прочісування вій чистою щіточкою не рятує ситуацію. На фото я фарбувала вії дуже швидко без повторного шару і буквально через п'ять - сім хвилин вії опустилися ніби вони прив'яли))). Намагалася до неї найти підхід, але в мене таке враження від неї ніби в тюбику не туш а чорний клей. В мене різні були туші за мій вік але таке зустрічаю вперше. Після цього допису викину без жалю.

Третя туш також від того ж бренду що і попередня GlamBee Cat's Dream Voluminous Eyelashes.

Ця туш попала до мене в нагрузку безкоштовно, але так як вона засвітилася в луксі то вже пишу відгук і про неї).

Знаєте, є такі туші які не залишають після себе ніяких вражень, емоцій - ця саме така. Про цю туш, маю думку, що вона підійде тим в кого свої вії супер і їм потрібно тільки трішки зробити на них акцент, вона добре розділяє але лягає на вії дуже тонким шаром і нафарбовані вії мають максимально натуральний єфект. На фото ця туш в мене на віях в два шари. Докористую але більше не повторю.

І четверта туш GlamBee Total Volume XXL Mascara.

З усіх представлених в цьому дописі - сподобалась найбільше, доречі саме в неї ідентична щіточка як у туші аналог якої я шукаю.

Консистенція у туші середньої густини як і у інших в дописі. Щіточка прекрасно розділяє, можна нашарувати у два шари але при цьому буде гарно виглядати на віях, прекрасно носиться, не осипається і не залишає слідів на повіках в процесі носки. На фото нижче продемонстровано в один і два тонких шари.

Змивається трішки з розводами у попередніх тушах такого немає, але я згодна на це закрити очі тому що туш справді непогана і рука тягнеться до неї і ціна хватай і біжи).

У цієї туші схожий ефект як у Eveline але для мене тут щіточка зручніша.

Чи придбаю повторно - швидше так чим ні.

В заключення хочу сказати що пошук продовжується).

Всім хто заглянув і осилив прочитати допис - дякую.

Це тільки моя думка стосовно продуктів використаних в цьому дописі, у вас вона може бути інша бо ми всі різні, ділюсь тільки своїми враженнями.

Всім добра і до зустрічі.