Яку польську косметику я б порадила спробувати
а яку ні
Продукція Ziaja
Мабуть, вже нема дівчини, яка не чула хоча б раз за цей косметичний бренд. У нього вже є багато шанувальниць, я в тому числі.
А ось негативних відгуків небагато.
Особисто мені не сподобався лише шампунь. Я вже писала про нього ще на початку ведення блогу ❎
https://club.makeup.com.ua/post/10136/
✅
Ще в роки студентства любила користуватись їх гелями для вмивання та кремами для обличчя в баночках. Особливо мені подобався з ромашкою. Та ще й слугував прекрасною базою під макіяж.
А зараз я можу порадити продукти з серії з козячим молоком.
А саме: крем для рук та живильну маску для обличчя.
Крем для рук ✅
Об'єму 80 мл мені вистачило на місяць щоденного використання.
Особисто мені його поживної властивості виявилось замало, особливо на холодну пору року.
Якщо використовувати його вдень, перед виходом на вулицю, то на руках відчувається тоненька наче силіконова плівочка.
А ось якщо наносити на ніч - ефект вранці вартий зусиль. Шкіра рук стає м'якою та гладенькою.
Йому потрібно дати час, аби він повністю всотався.
Але цей крем немає накопичувального ефекту, не впливає на швидкість загоєння маленьких ранок та тріщинок. Це скоріш засіб для візуального ефекту.
Можливо, більше сподобається власницям нормальної, а не сухої шкіри рук.
Аромат чудовий, мені дуже подобається. Свіжий, не нав'язливий.
Маска для обличчя ✅
Хоча вона створена для сухої шкіри, а я маю комбіновану, схильну до жирності, я іноді люблю її використовувати.
Вмісту одного пакетику мені вистачає на два рази. Мені подобається її легкий, свіжий аромат. До речі, ідентичний з кремом для рук.
Наношу на все обличчя та шию, оминаючи зону навколо очей. Витримую 10-15 хвилин.
На шкірі тримається добре, не заважає, не викликає неприємних відчуттів. Має густу консистенцію білого кольору.
Змивається водою, без використання інших засобів.
Шкіра після такої масочки м'яка, дуже приємна на дотик, навіть не потребує крему.
Креми для рук ✅
З протеїнами кашеміру
та протеїнами шовку.
Раніше користувалась ними, дуже подобалась їх дія, вже більше підходить для сухої шкіри.
Неймовірно смачні аромати, наче парфуми, але вони досить активні. Якщо ви не любите віддушку в доглядових засобах, то вони точно не для вас.
Чудовий варіант для холодної пори року.
Міст для тіла Be beauty Natural blossom❎
Тепер розповім про те, що не сподобалось взагалі.
Абсолютно не стійкий. Ні, я розумію, що це не парфуми аби відрізнятися високою стійкістю, але мене взагалі не влаштовує, що його чути на шкірі максимум 15 хвилин.
А постійно носити з собою цей скляний флакон взагалі не мій варіант. Деколи просто не зручно постійно "пшикати" на себе.
Та і сам аромат тут такий простенький, нічим не особливий та і просто швидко набридає.
Зараз просто використовую в якості освіжувача повітря у ванній кімнаті.
Чула позитивні відгуки від дівчат, які користувалися цим містом, але з іншим ароматом. А ось мені він точно не сподобався.
Тому, рекомендувати не буду.
Пілінг для тіла Isana Coffee&Coconut✅
Невеликий пакетик зі скарбом для тіла у вигляді порошку.
Такої кількості, що знаходиться всередині, мені вистачило на два рази.
Сольовий. Трохи пощипував на тих ділянках, де були невеличкі ранки або після гоління.
Має просто неймовірно смачний солодкий аромат, який огортає весь простір ванної кімнати.
Під час другого використання я вже замішувала скраб у бальзамі для волосся і у такому вигляді розподіляла по ногам масажними рухами. Після цього поверхня шкіри була гладенькою і процедура бриття пройшла значно швидше і легше.
Дякую, що мені написали, що це німецька косметика, а не польська. (Але її асортимент в магазинах Польщі великий, можна знайти різні засоби для більшості потреб)
Маска Mysterium для сухого і ламкого волосся з гіалурованою кислотою
Ця маска дійсно сподобалась. ✅
Волосся після її використання стає м'яким, гладеньким, легко розчісується. Швидко починає діяти. Її легко нанести та розподілити по пасмам. В по текстурі більше схоже на бальзам, а не маску.
Я її закінчила досить швидко.
А який цікавий приємний аромат, нагадує горіховий пудинг, щедро залитий карамельним сиропом.
Ще сподобались олійки для волосся Bioelixire.✅
Я взяла три варіанти цих крихіток по 20 мл і всіма залишилась задоволена.
Мають дуже приємні аромати, особливо той, що з білою етикеткою.
Запах тримається на волоссі декілька годин.
Для використання потрібно зовсім трішки, для середньої довжини і гущини.
Мінусом виявився великий отвір, можна вилити одразу багато засобу. Проте за весь час користування я ще жодного разу не отримала жирні пасма.
Дуже раджу, дійсно хороший продукт.
Згодом напишу більш детально про них.
І остання знахідка на сьогодні
Tolpa Green Oils Refreshing Scrub Gel ✅
Величенька тюба дійсно класного скрабу - 150 мл.
Має приємну ніжну текстуру і густу консистенцію. Всередині дрібні та більші скрабуючі часточки, досить делікатні. М'яко та дбайливо відлущують.
Використовую його раз на тиждень, іноді можу і двічі.
Наношу невелику кількість засобу на вологу шкіру масажними рухами. Витримую приблизно хвилину і змиваю водою. Залишки засобу швидко і абсолютно безпроблемно видаляється зі шкіри.
Обличчя після даної процедури м'яке та гладеньке. Тон обличчя більш рівномірний.
Жодного разу не викликав подразнень або дискомфортних відчуттів.
В період запалень я, звісно, не користуюсь даним скрабом, а ось сліди від минулих запалень чудово шліфує.
Коментарі (0)