Закрева Дарʼя🦄

Бокс з матовими помадами від O’BAYS

Отримала бокс від O’BAYS з рідкими матовими помадами. Дуже рада робити таке тестування, дякую за таку можливість makeupclub. У посилці було три помади. І кожну з них я протестую!!

Так як я не часто фарбую губи яскравими помадами, старалася зробити це максимально акуратніше. Щоб передати колір самої помади, спеціально не використовувала олівець.

На фото ви можете побачити свотчі помад.

Цей відтінок з розовинкою. Дуже легко було наносити. Але мені цей колір не підходить, думаю він підійде більше для блондинок.

Такої помади в моєму асортименті ще не було, яскраво-червона помада так давно мріяла о ній. Але потрібно ще потренуватися наносити такий яскравий колір. Лягає на губах гарно, навіть грудочки не зʼявилися. Це великий плюс. Дуже покорила моє серце.

І остання матова помада під номером 03. Це мій фаворит з цих трьох помад . В ній присутній трішечки персиковий відтінок. Я б її використовувала кожний день, але зрозуміло, що під макіяж.

Вирішила змити звичайною міцелярною водою, але як бачити потрібні були зусилля. Потім спеціально походила з нею, поїла пасту, попила каву, на чашці та на вилці залишилися трішечки сліди, але помада залишилася рівномірно на губах.

Гарний дизайн, стійка, кремова текстура легко розподіляється по губах, зовсім не сушить та не липнуть губи, а також вона не скочується- це все плюси цієї помади.